JUTRI
22°C
13°C
SOB.
25°C
11°C
Oceni objavo

Prenovljen KAMPO BAR

Čeprav nismo igrali nogometa, je bilo v petek, 11. marca 2016, na mirenskem kampotu slovesno.

Po 7 letih oddaje lokala v najem, se je namreč novo vodstvo ND Adria odločilo, da ponovno prevzamejo Kampo bar pod okrilje društva.

Pred množico nestrpnih obiskovalcev je najprej stopil mirenski župnik, Robert Ušaj, ki je blagoslovil prenovljene prostore, vse prisotne, vino in »mega šalam«.

Predsednik ND Adria, Erik Kovic, se je iskreno zahvalil vsem glavnim akterjem, katerim gre zasluga, da je nastal tako prijeten lokal. Vsak je pomagal na način, ki mu je najbližje in kot najbolje zna, prostovoljcev in sponzorjev res ni bilo malo. Posebej je poudaril, da je bar namenjen vsem ljudem, ne samo ljubiteljem nogometa. Tu se bodo srečevali stari in mladi, prepletale generacije, tu se bo navijalo za Adrio, igralo karte, pikado…

V ND Adria so ponosni, da njihovo delo spremljajo in jim svetujejo »nonoti iz ozadja« - Sergio Škabar, Lojze Blažič in Niko Lutman. Prav njim je pripadla čast, da so slovesno prerezali trak in otvorili prenovljen Kampo bar.

1/8

Vse foto: Tomaž Povodnik







Ne samo z »nonoti iz ozadja«, v društvu zgledno sodelujejo tudi s KS Miren. Najnovejši rezultat tega sodelovanja je nov defibrilator, ki visi na zunanji steni bara. Nakup so omogočili KS Miren, Petrol in Zavarovalnica Triglav. To je nova, pomembna, zelo dobrodošla pridobitev, ki lahko rešuje življenja.

V Mirnu smo bogatejši za še en prijeten lokal, vabimo vas, da obiščete KAMPO BAR!

Oglejte si tudi