Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
4°C
JUTRI
22°C
6°C
Oceni objavo

POKAL MESTA KOPER 2015

V nedeljo, 25.10.2015 so se člani JKA Slovenije na povabilo Slovenske zveze tradicionalnega karateja udeležili turnirja za pokal »Mesta Koper 2015«. Skupno je na tekmovanju sodelovalo 380 karatek iz 7 različnih karate zvez in 4 držav.

Iz Karate kluba Mežica so sodelovali Jerneja Šušel, Matej Haber in Florjan Reiter
. Tekmovanje je potekalo v skladu z ITKF tekmovalnimi pravili. Na tekmovanju so se še posebej dobro odrezali tekmovalci članskih kategorij, kjer so prva mesta dosegli:

v katah pri članicah Francesca Barnaba, v borbah pri članicah Katarina Cesar, v katah pri članih Matija Horvat, v katah ekipno (Matija Horvat, Žan Lozan, Žan Aldžič), naša ekipa pa je pri članih (Jaka Planinšek, Florjan Reiter, Goran Milovanovič) po atraktivnih bojih slavila v vseh borbah.

Vidnejše uvrstitve so v svojih kategorijah dosegli še: Katrin Češčut – 2. mesto, Katarina Cesar – 2. mesto, Nika Frank – 2. mesto, Robin Kramberger – 3. mesto, Filip Narat – 3. mesto, Manja Miklavčič – 3. mesto, Žan Lozar – 3. mesto, Goran Milovanovič – 3. mesto,
Jerneja Šušel – 3. mesto (kumite posamezno članice), Luka Kačičnik – 4 mesto. Prvič na večjih tekmovanjih je v kumiteju posamezno pri članih nastopil tudi Matej Haber, ki je po zelo dobri predstavi izgubil boj po sodniški odločitvi zaradi prestopa iz borišča.


Čestitke vsem tekmovalcem!

Oglejte si tudi