Logo MojaObčina.si
DANES
7°C
3°C
JUTRI
10°C
3°C
Oceni objavo

Vabilo na brezplačno predavanje Naše premoženje na razpotju!

V petek, 7. oktobra 2022, vas ob 10.00 uri vabimo v Medgeneracijski center Mežica, Ob Šumcu 9, Mežica, kjer nam bodo strokovnjaki iz družbe TIM VALORES podali nasvete, kako v tem negotovem času naraščajoče inflacije ravnati s financami. 

Živimo v negotovem času naraščajoče inflacije, ki pred našimi očmi topi ustvarjeno premoženje. Na finančnih in gospodarskih trgih vlada negotovost. Spremembe močno vplivajo na življenje posameznikov in podjetij. Postavlja se vprašanje, kaj če bodo trgi ostali neracionalni dlje, kot bo trajala naša plačilna sposobnost? Vemo, da bo naslednjih pet let ključnih. Vaše odločitve bodo vplivale na vaše prihodnje življenje ter na življenje naslednje generacije. Na delavnici boste izvedeli, kako na prihodnost gledajo strokovnjaki in kje vidijo rešitve. 


Na naših preteklih konferencah leta 2007 in 2019 nam je zaradi pravilno napovedanih trendov uspelo ohraniti premoženja mnogih vlagateljev. Želimo, da bi vam podane informacije koristile tudi tokrat. Naj si sposodimo Keynesov moto: "bolje je imeti približno prav, kot natančno narobe" in vas z njim spodbudimo, da napravite korak k sprejemanju pravih odločitev, temelječih na pravih informacijah, saj vendarle gre za vaše premoženje. 

Program predavanja:

  • Inflacija in rast cen v prihodnje, Peter Herman 
  • Finančne rešitve spremenjenih razmer, Iris Addaline 
  • Otvoritev digitalne platforme, Blaž Jereb

Vljudno vabljeni! 

Prijave zbiramo po e-pošti: judita.skoflek@ozs.si


Predavatelji dogodka so finančni svetovalci podjetja Tim Valores d.o.o. Na dogodku bo potekala tudi nagradna igra!

Oglejte si tudi