Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
6°C
JUTRI
16°C
-3°C
Oceni objavo

Zbiranje predlogov za podelitev priznanj v občini Mežica

Občina Mežica je začela zbirati predloge za podelitev priznanj najboljšim športnikom in najzaslužnejšim občanom v letošnjem letu. Priznanja bodo podelili v decembru, predloge pa lahko pošljete na občino Mežica (Trg Svobode 1, 2392 Mežica).

Na športnem delu se bo podelila plaketa za posebne dosežke na področju športa, priznanje za športnika leta in priznanje za perspektivnega športnika.
Najzaslužnejšim občanom, podjetnikom, pravnim osebam, društvom ali organizacijam pa se bo podelil zlati grb in sicer tistemu, ki je s svojim delom najbolj znatno prispeval k razvoju kraja. Za posebne zasluge pa bo občina posameznikom, ki so s svojim delom in ustvarjalnostjo pomembno prispevali k ugledu kraja, podelila naziv "častni občan Občine Mežica". Ta naziv se lahko podeli tudi posameznikom, ki niso občani občine, a so bili rojeni na območju občine ali so na tem območju nekaj časa živeli. 

Kandidate za vsa priznanja lahko predlaga katerikoli občan, klub, društvo, organizacija, podjetje, zavod,... Mora pa predlog vsebovati podrobno utemeljitev in ustrezno dokumentacijo, ne zgolj osnovnih podatkov o kandidatu. 

Vse dodatne informacije lahko dobite na Občini Mežica, na telefonu: 02 82 79 356.

Oglejte si tudi