Logo MojaObčina.si
DANES
7°C
3°C
JUTRI
10°C
3°C
Oceni objavo

Povabilo k prijavi na javni razpis za zbiranje predlogov za sofinanciranje programov s področja socialnega varstva

Občina Mežica vabi javne zavode, društva, ustanove in druge fizične ali pravne osebe, ki so registrirane za opravljanje   dejavnosti na področju socialnega varstva,  ki izpolnjujejo pogoje iz Pravilnika  o postopku za izbiro in merilih za sofinanciranje programov  s področja socialnega varstva v Občini Mežica in želijo biti sofinancirani iz dela občinskega proračuna namenjenega  sociali  v letu 2022, da oddajo svoje ponudbe programov.

Občina Mežica bo ponudbe za sofinanciranje socialnih   programov sprejemala do zaključka  roka  za  oddajo  ponudb, ki  je  določen  v  javnem  razpisu, to je do 30. 4. 2022.

Ponudbe morajo zainteresirani  oddati po postopku in na način kot izhaja iz javnega razpisa.  Podatke, ki so obvezni za sodelovanje  na razpisu prijavitelji  vpišejo v obrazce razpisne dokumentacije. Razpisno dokumentacijo zainteresirani  dvignejo v tajništvu Občine Mežica, ali na spletni strani  www.mezica.si.

Vse dodatne informacije v zvezi z javnim razpisom dobite na sedežu Občine Mežica in na telefonu 82 79 356, kontaktna oseba je Olga Vršič.

 
OBČINA MEŽICA

 

Dokumenti, priloge

Oglejte si tudi