Oceni objavo

Javni poziv za prijave na brezplačno usposabljanje

JAVNI POZIV ZA PRIJAVE NA BREZPLAČNO USPOSABLJANJE | Razvoj skupnostnega turizma na odmaknjenih turističnih destinacijah

Prijavite se in se udeležite našega štiridnevnega usposabljanja v Litvi!

V okviru projekta RE-CONNECT, ki ga podpira program Erasmus+, bo od 4. do 7. septembra 2023 v Litvi organizirano štiridnevno mednarodno usposabljanje s področja turizma. Predviden odhod je 3. septembra 2023, predviden povratek pa 8. septembra 2023 (odvisno od razpoložljivosti letalskih kart).

Razvojni center Srca Slovenije išče ponudnike turističnih storitev, turistične nevladne organizacije, strokovnjake s področja turizma, dobavitelje, gostince, podporne organizacije v turizmu ter druge deležnike iz turističnega sektorja, ki bi se želeli udeležiti usposabljanja in nato pridobljeno znanje posredovati naprej v svojih skupnostih!

Na usposabljanju boste imeli priložnost spoznati koncept krožnega gospodarstva in krožnega turizma ter pridobiti uporabna znanja in orodja za razvoj trajnostnih turističnih ponudb. Skozi različne teoretične in praktične vaje boste izpopolnili svoje spretnosti na področju recikliranja, ponovne uporabe, podaljšanja življenjske dobe izdelkov ter razvoja izdelkov kot storitev. Poleg tega boste spoznali tudi trajnostno mobilnost, trajnostno bivanje in storitve ter digitalne rešitve za krožni turizem. Skozi interaktivne vaje boste imeli priložnost razviti inovativne trajnostne turistične storitve ter se seznaniti z dobri praksami na področju razvoja skupnostnega turizma na odmaknjenih destinacijah.

Če ste v določenem terminu prosti ter se želite izobraziti o trajnostnemu turizmu in nimate težav z znanjem angleškega jezika, se prijavite! Potne stroške in nastanitev z zajtrkom krijemo mi!

ROK ZA PRIJAVO: torek, 18.07.2023

Prijavni obrazec najdete tukaj: PRIJAVNI OBRAZEC. Izpolnjen in podpisan obrazec nam pošljite na tina.pregel@razvoj.si.

V primeru dodatnih vprašanj, nas kontaktirajte po e-pošti: tina.pregel@razvoj.si ali nas pokličite na 01 896 27 14.

Pohitite s prijavo, saj je število mest omejeno (3 osebe)!

PROGRAM USPOSABLJANJA: TUKAJ

Oglejte si tudi