Oceni objavo

VESELI DECEMBER V MENGŠU

Prihaja najlepši čas v letu in Mengeš se že pripravlja, da ga dočaka na najbolj čaroben način! Vabljeni na prednovoletno druženje »Naj bo srečno 2024!« s prihodom Dedka Mraza, ki bo potekalo:


- v soboto, 16. 12. 2023, od 11.00 ure dalje;
- na ploščadi pred Kulturnim domom Mengeš.

Za veselo vzdušje bodo poskrbeli Harmonikarski orkester, Sejmarji, Mengeška godba, mažoretke in najmlajša plesna skupina AIA MC Mengeš. Da bo dan še posebej nepozaben za najmlajše, bo na voljo tudi poslikava obraza za otroke.

S stojnic bo zadišalo po različnih dobrotah. Za ogrevanje si boste lahko privoščili kuhano vino, vročo čokolado ali sladkorno peno. Sveže pečene pečenice, burgerji in mini ameriške palačinke pa vam bodo lajšali čakanje na Dedka Mraza.

Ob 14. uri sledi vrhunec dogodka – predstava za otroke in prihod Dedka Mraza! Z njim se boste lahko pogovarjali, se fotografirali ter uživali v sprevodu in njegovi čarobni družbi.


Pripravite se na čaroben dan, poln smeha, glasbe, okusne hrane in prijetne družbe. Vabljeni, da se udeležite dogodka in skupaj s svojimi najbližjimi ustvarite nepozabne spomine!

Oglejte si tudi