Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
11°C
ČET.
20°C
12°C
Oceni objavo

Ukrepi za preprečevanje širjenja okužb s koronavirusom v Javnem komunalnem podjetju Prodnik

Obveščamo vas, da je Javno komunalno podjetje Prodnik z namenom preprečevanja širjenja novega koronavirusa, v skladu z usmeritvami Vlade Republike Slovenije, do preklica uvedlo naslednje ukrepe:

 

Ukrepi so bili sprejeti z namenom čim večje zaščite tako uporabnikov komunalnih storitev kot tudi zaposlenih, ki morajo tudi v izrednih razmerah zagotavljati nujne storitve, ki omogočajo normalne življenjske pogoje: oskrba s pitno vodo, odvajanje odpadne vode in redno praznjenje zabojnikov pri uporabnikih.

Praznjenje zabojnikov pri uporabnikih poteka po ustaljenem urniku, prav tako odvajanje odpadne vode in oskrba s pitno vodo potekata nemoteno.

Za dodatne informacije, reklamacije in vloge smo vam na voljo:

  • - po elektronski pošti na info@jkp-prodnik.si,
  • - preko navadne pošte (Prodnik d.o.o., Savska cesta 34, 1230 Domžale) in
  • - po telefonu na 01 729 54 30.

Informacije o odjemnem mestu (obračunana poraba, redni odčitki, dnevi dovoza odpadkov, izdani računi) lahko pregledujete na portalu eProdnik, preko katerega lahko sporočati tudi stanje vodomera.

Prosimo vas, da spremljate našo spletno stran www.jkp-prodnik.si, kjer redno objavljamo vsa aktualna obvestila. Zahvaljujemo se za razumevanje in vam želimo veliko zdravja.

 

Besedilo: Tadeja Jenčič, JKP Prodnik

Oglejte si tudi