Logo MojaObčina.si

Mengeš

DANES
14°C
5°C
JUTRI
15°C
4°C
Deli
1938

Majhne odločitve za velike starše in otroke

Kako lahko pri otroku nenehno vzpodbujamo mentalne in telesne sposobnosti za njihov razvoj? Odgovor je: z nenehno stimulacijo, gibanjem telesa in njihovih možganov. Prihaja teden dni brez šolske rutine in z njim tudi druge možnosti, ko bodo v počitniški sproščenosti šolarji lahko tudi koristno in hkrati zabavno preživeli svoj čas. Večina staršev si želi, da bi se otrok ob igri naučil tudi česa novega. Marsikdo se zato odloči za eno od oblik koristno preživetih prostih dni za svojega otroka.

Novoletne delavnice od srede 27. do petka 29. decembra od 9 do 12 ure s profesor Dušico Kunaver v Mladinskem centru AIA v Mengšu bodo ponudile otrokom med 6 in 12 let jutranjo telovadbo z vaditeljico, skupinske ustvarjalne, miselne igrice, druženje z drugimi otroki. Dušica Kunaver bo delavnice popestrila z zanimivimi slovenskimi ljudskimi zgodbami v pripovedi in resnici, kar vedno spodbudi otroško radovednost, zato otroci komaj čakajo na nove zgodbe. Vsaka zgodba ima namreč močno sporočilno vrednost, moralni nauk, ki otrokom še dolgo vzbujajo prijetna radovedna vprašanja. Otroci bodo tudi v stiku s tujim jezikom. Dušica Kunaver ima več kot 40 let izkušenj dela z mladimi na področju učenja angleščine. Je tudi avtorica knjižne uspešnice Angleščina po Mavrični bližnjici. Dodatne informacije in prijave do zasedenosti mest zbirajo do 24. decembra na e-naslov: info@dicentis.si.

Učenje jezika na igriv in spodbuden način, sodelovanje ob pripovedovanju pravljic, igranja miselnih  iger v sodelovanju z drugimi otroki, telovadba … otroke vedno navduši, ob tem pa krepijo tako znanje, sodelovanje, druženje, pogovor.


Besedilo: Urška Vahtar
Foto: Mateja Zrnec

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi