Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
8°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

Spomladanska izmenjevalnica oblačil

Prvi teden v maju smo v AIA – Mladinskem centru Mengeš znova organizirali izmenjevalnico oblačil. Kljub zelo lepemu sončnemu dnevu se je dogodka udeležilo lepo število ljudi. Tudi tokrat smo prejeli veliko lepo ohranjenih oblačil, čevljev, torb in nakita, ki smo jih dodali na že polne police. Veliko oblačil je že takoj dobilo novega lastnika.

Za tiste, ki še ne veste, o čem govorim – izmenjevalnica je dogodek, na katerega lahko vsak prinese lepo ohranjena oblačila, ki jih ne potrebuje več. Prostovoljke nato oblačila razporedimo po kategorijah (moški, ženske, otroci …) na police, medtem pa se lahko vi sprehodite med že razstavljenimi kosi oblačil, ki čakajo na nov dom in si izberete tisto, kar vam je všeč. Število kosov, ki jih odnesete, ni pogojeno s številom kosov, ki ste jih prinesli. Preprosto in okolju prijazno!


Hvala vsem, ki ste bili del dogodka, ki je zaživel zaradi vas! V upanju, da vas naslednjič pride še več, vas vabim, da se nam znova pridružite v soboto, 12. junija. Tokrat bomo izmenjevali predvsem pomladna in poletna oblačila.

Več o dogodku lahko preberete na facebook strani Mladinskega centra AIA Mengeš.


Besedilo in foto: Nika Smole

Oglejte si tudi