Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
3°C
SOB.
18°C
7°C
Oceni objavo

V občini Mengšu družba Petrol odprla nov bencinski servis in Mengeški godbi podarila bon v višini 2.000 eur

Družba Petrol je v četrtek, 22. januarja 2019, tudi uradno odprla prodajno mesto, ki deluje v okviru mengeške obvoznice. Za družbo Petrol ima prodajno mesto v občini Mengeš posebno simbolno vrednost, saj je njihovo 500. prodajno mesto. Na otvoritvi so bili prisotni Tomaž Berločnik, predsednik uprave Petrola, Bogo Ropotar, podžupan Občine Mengeš in Matej Slapar, župan Občine Kamnik. Na začetku in zaključku svečane otvoritve je igrala Mengeška godba, ki je s strani družbe Petrol prejela tudi bon v višini 2.000 EUR. Svečano otvoritev je z glasbenimi vložki obogatila tudi Nina Pušlar.
Svečana otvoritev bencinskega servisa oziroma prodajnega mesta kot ga imenujejo v družbi Petrol se je začela z nagovorom Tomaža Berločnika, predsednika uprave Petrola: »Prodajno mesto v občini Mengeš je simbolično, saj je naše 500. prodajno mesto. Prodajno mesto je zgrajeno v skladu z novim poslanstvom družbe, trajnostno in s ponudbo prave energije za življenje. Pripravljena je tudi električna polnilna postaja, ki bo začela z delovanjem, ko bo na slovenskih cestah dovolj električnih vozil. Že dolgo na prodajnih mestih ne ponujamo zgolj goriva, ampak razvijamo celovite in trajnostne rešitve na področjih energetike, trgovine, mobilnosti in naprednih storitev. Vse z namenom ustvariti odlično uporabniško izkušnjo in prav tako izkušnjo želim vsem, ki bodo obiskali naše prodajno v Mengšu. Izbrana ekipa je vredna zaupanja, želim jim uspešno delo.«

V nadaljevanju je vse prisotne v imenu Franca Jeriča, župana Občine Mengeš, pozdravil tudi Bogo Ropotar, podžupan Občine Mengeš: »Gradnja novega, modernega prodajnega mesta, ki se je začela konec poletja, je bila zaključena malo pred novim letom. Čestitke in zahvala družbi Petrol za hitro gradnjo in za minimalen poseg v pretočnost prometa. Z novim prodajnim mesto sedaj ponujajo nove storitve, predvsem občankam in občanom občine Mengeš. Z zgrajenim delom manjkajoče obvoznice v občini Mengeš pa bo lokacija  prav gotovo postala še bolj pomembna tudi za mimoidoče na poti Štajerka-Gorenjska ali Ljubljana-Gorenjska.«

V nadaljevanju je družba Petrol podelila bon Mengeški godbi, za kvalitetno in dolgotrajno delo. Svečana otvoritev se je zaključila s simbolično predajo ključev vodji poslovalnice in rezanjem traku.

Na otvoritvi so bili prisotni številno sodelavci družbe, občani in drugi ter skupaj 500. prodajnemu mestu zaželeli uspešno delo, seveda z obljubo , da jih bodo pogosto obiskali.

Prodajno mesto Mengeš Kamniška se nahaja na krožišču, ki povezuje obvozne poti med Domžalami, Kamnikom in Mengšem, v Mengšu na Kamniški cesti 60. Prodajno mesto je zgrajeno po vseh najnovejših in najmodernejših standardih. Kupcem ponuja široko paleto različnih trgovinskih izdelkov, jedi iz programa mini Fresh in možnost opravljanja številnih storitev, kot so vplačilo loto listka, športne stave in nakup vstopnic za koncerte. Prodajno mesto ima trgovinski del v velikosti 92 m², v katerem se poleg standardnega prodajnega trgovinskega programa nahaja tudi program mini Fresh. Na točilni ploščadi se nahajajo trije točilni otoki, ki poleg dizlov in 95/100 oktanskega bencina ponujajo točenje AdBlue tekočine ter avtoplina (LPG) za pogon vozil. Na prodajnem mestu se nahaja najsodobnejša ročna avtopralnica za kombije in pokrita ročna avtopralnica za osebna vozila ter sesalec. Možen je tudi nakup plina v jeklenkah. V sklopu prodajnega mesta je umeščen še bar s teraso, ki ponuja tudi čudovit razgled na Kamniško Savinjske in Julijske Alpe. Na prodajnem mestu Mengeš Kamniška bo za zadovoljstvo strank skrbelo osem redno zaposlenih prodajalcev in en študent.          

 

Besedilo in foto: Občinska uprava

Oglejte si tudi