Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
8°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

Zaključna produkcija plesalk v duhu Petra Pana

Plesalci Društva AIA – Mladinskega centra so 16. junija v Kulturnem domu Mengeš premierno predstavili plesno predstavo Peter Pan. Zaključila se je z besedami: "Vsak izmed nas je nekoč že srečal Petra Pana, čeprav se tega morda ne spomnimo, on in Najdenčki pa še naprej uživajo v deželi Nije. Kdo ve, morda pa se kdaj oglasi prav pri vas!"
V predstavi so moči združile vse plesne skupine Društva AIA pod vodstvom trenerke Sanje Tomšič, in sicer so bili del predstave tako malčki, stari od treh let dalje, mlajše pionirke, pionirke, mladinke in članice. Za produkcijo pa je poskrbelo 18 mladih prostovoljcev Mladinskega centra.

Tudi tokrat so plesalci s svojim pestrim in energičnim nastopom navdušili gledalce, ki so jih že med predstavo nagrajevali z bučnim aplavzov. Poleg izvrstnih plesnih točk so mladi pokazali, koliko talentov in kreativnosti se skriva v njih, saj so se izkazali tudi v vlogi igralcev in pevcev. Ob tem se za pomoč zahvaljujemo Saši Hudnik, Maji Tomšič ter vsem prostovoljcem Mladinskega centra!

Z zgodbo, ki govori o odraščanju in o ohranjanju otroka in igrivosti v sebi, smo prišli do zaključka letošnje plesne sezone. S septembrom pa nadaljujemo plesno pot z novimi izzivi. Vabimo tudi tebe, da se nam pridružiš. Se vidimo v jeseni!

Besedilo: Sanja Tomšič

Oglejte si tudi