Logo MojaObčina.si

Mengeš

DANES
17°C
11°C
JUTRI
16°C
9°C

PressReader - pot do brezplačnega prebiranja časopisov in revij preko spleta

V času, ko še vedno skrbimo za preprečevanje širjenja virusa, je zelo dobra rešitev prebiranje časopisov preko spleta. Trenutna situacija je žal tudi knjižnice prisilila v to, da omejimo obiskovanje časopisnih čitalnic. Tudi v Knjižnici Domžale, v tem trenutku še ni mogoče prebirati časnikov in revij v prostorih knjižnice. Lahko pa si revije izposodite na dom. Dnevno časopisje do nadaljnjega ni na voljo. Ravno zato vam predlagamo idealno rešitev.

Vsi člani domžalske knjižnice, imate dostop do elektronskih zbirk. Ena izmed  njih je Library PressReader https://login.eviri.ook.sik.si/login?qurl=https://www.pressreader.com%2fcatalog ki vam omogoča brezplačno pregledovanje več kot 7.300 aktualnih številk časnikov in revij iz celotnega sveta, med njimi tudi več slovenskih publikacij. Nedavno je bila zbirka slovenskih publikacij dopolnjena. Sedaj lahko prebirate:

 

Delo, s prilogami Sobotna priloga, Posel in denar, Ona, Delo in dom in Polet O2

Nedelo, s prilogo Odprta kuhinja

Slovenske novice s prilogama Suzy in Vikend

Nedeljske novice

Dnevnik

Nedeljski dnevnik

 

Do elektronskega vira PressReader lahko uporabniki dostopate preko osebnega računalnika in preko aplikacij na svojih pametnih telefonih ali tablicah, vendar zato potrebujete številko članske izkaznice naše knjižnice in geslo, ki ga uporabljate tudi za podaljševanja gradiva, ki si ga izposodite v knjižnici. V kolikor gesla še nimate ali ste ga pozabili, nas pokličite. Z veseljem vam bomo pomagali. V kolikor še niste člani naše knjižnice, lahko to po novem postanete tudi preko spleta http://www.knjiznica-domzale.si/Domov/Zadnje-novice/spletni-vpis ali pa se oglasite pri nas osebno. V vsakem primeru vas bomo veseli. 

 

Vabljeni na našo spletno stran http://www.knjiznica-domzale.si/, kjer si lahko preberete  bogate vsebine in preverite vse novosti ter splošne informacije. Še bolj vas bomo pa veseli v naših prostorih, kjer vas čakajo knjige za poletni oddih od vsega, kar nas je doletelo.

 

Besedilo in foto: Barbara Ahačič Osterman, Knjižnica Domžale 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi