Logo MojaObčina.si

Mengeš

DANES
8°C
-2°C
JUTRI
8°C
-1°C
Deli
3299

Čestitajmo si ob uspehu MojaObčina.si/Mengeš

Resnično smo veseli in počaščeni, drage bralke in bralci, da vas je na portalu MojaObčina.si/Mengeš veliko, ki redno spremljate vsebine in jih hkrati sami ustvarjate. Ravno s soustvarjanjem vsebin najbolj prispevate k lokalnemu utripu vašega okolja in tematski raznolikosti portala. Upamo, da boste z nami ostali tudi v prihodnje in še naprej polagali vsak svoj kamenček v pisan mozaik vaše in naše skupnosti.

Skupaj dvigujemo stopnjo informiranosti
Od začetka sodelovanja z Občino Mengeš nam je s skupnimi močmi uspelo storiti že zelo veliko! V teh dobrih štirih letih se je na stran MojaObčina/Mengeš registriralo 144 uporabnic in uporabnikov. Objavili smo 2163 prispevkov in dogodkov, ki jih vsak teden preko e-novic prejme 933 občank in občanov.

Danes vse objavljene vsebine na portalu dosegajo 7921 unikatnih obiskovalcev, kar predstavlja 107 odstotkov glede na populacijo občine. Objave na družbenem omrežju Facebook pa dosežejo kar 9368 ljudi.

Pozitivne novice zbližujejo
Naša skupna pot se nadaljuje in se vseskozi sooča z novimi izzivi. Zavedamo se, da še obstajajo določene vrzeli, ki bi jih lahko bolj napolnili s takšnimi in drugačnimi zgodbami.

Prav je, da se informira o vsem dogajanju in z veseljem bomo prisluhnili vašemu mnenju, saj nam je pomembno. Zaradi izkušenj verjamemo, da pozitivne novice dajejo vsaki skupnosti največjo vrednost, saj spodbujajo dolgoročno učinkovitost in predvsem zbližujejo ljudi, kar pa je poslanstvo portala MojaObčina.si.

Vedno ste vljudno vabljeni k soustvarjanju vsebin, ne glede na to, ali organizirate kulturni dogodek, obveščate javnost o prometu, predstavljate lokalno dejavnost, poročate o športnem dogodku, ali objavljate kakršnokoli pozitivno zgodbo vaše občine.

Naj portal MojaObčina.si služi vam
Ponosni smo na to, da vaši lokalni skupnosti omogočamo širjenje informacij o aktualnem dogajanju, še bolj pa na to, da ste se odločili za njegovo uporabo. Želimo si, da bi ga še bolj izkoristili za to, čemur je v svoji osnovi namenjen – vam! Navsezadnje, vi ste tisti, ki svoje lokalno okolje najbolje poznate in veste, kaj mu dviguje lasten potencial.

 

Portal MojaObčina.si je zgodba uspeha. Za vse dosedanje skupne dosežke si lahko resnično čestitamo. Naša skupnost se povečuje in je z vsakim dnem bolj povezana in informirana.

 

Skupaj smo vedno boljši.

Ekipa MojaObčina.si

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi