Logo MojaObčina.si

Mengeš

JUTRI
1°C
-1°C
NED.
1°C
-3°C

NAJ BO SREČNO - prednovoletno druženje

4976

nujna novica ! nujna novica !
prejeli smo:
PISMO DEDKA MRAZA
Spoštovani - občanke in občani, dragi otroci.

Kar navadili smo se že, da mi pred koncem leta in v pričakovanju mojega obiska, napišete pismo. Običajno v njem zapišete svoje želje in pričakovanja.

Tokrat  je malo drugače, kajti letos sem se odločil da vam tudi jaz napišem pismo in vas vse lepo povabim na prednovoletno druženje, poimenoval sem ga »NAJ BO SREČNO«.

Sam imam vse ljudi enako rad in zelo sem vesel ko se imamo vsi radi. Prepričan sem, da se imamo v predprazničnih dneh vsaj še malo bolj radi kot običajno, preko leta, saj nimamo toliko časa kot zdaj, ko se lahko vsi skupaj veselimo in praznujemo.

Otroci, občanke in občani !

Povem vam, da v življenju ni tako pomembno kaj ste dobili in kaj imate, pomembno je s kom ste, zato je lepo če se lahko družite s starši, z družino ali s prijatelji in sploh z vsemi tistimi, s katerimi se sicer radi videvate.

Kar naporni so ti prednovoletni dnevi, čeprav so tudi lepi in sladki. Prav take privoščim tudi vsem vam, zato vas bom s spremstvom, v soboto, 16. decembra 2017, obiskal v Mengšu, pred gasilno-godbenim domom.

Program se bo pričel že ob 11. uri, z nastopi glasbenih skupin, ob 14. uri bo prav vam, dragi otroci, namenjena gledališka predstava in če bo šlo na moji poti do vas vse tako kot je načrtovano, se vidimo ob 14.30 uri, torej ob pol treh popoldne.

Da ne boste lačni in žejni in tudi da vas ne bo preveč zeblo, bodo poskrbeli organizatorji mojega obiska v Mengšu: Občina Mengeš, Toma prireditve,Turistično društvo Mengeš in KD Mihaelov sejem,

zato pričakujem da se vidimo in sežemo v roke ter vas lepo pozdravljam.

Vaš DEDEK MRAZ


Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij