Logo MojaObčina.si

Mengeš

JUTRI
6°C
4°C
PET.
3°C
2°C

melodije okusov in glasbe: KUHʼNA V MENGŠU - 16. JUNIJ 2018

2290
Organizator: KULTURNO DRUŠTVO MIHAELOV SEJEM

Junijska kulinarična zgodba, z melodijami okusov in glasbe - Kuhʼna v Mengšu, bo zanesljivo spet poživila dogajanje na tržnem prostoru pri gasilskem domu.

Zdaj resnično že lahko trdimo, da so izkušeni in tudi zaupanja vredni organizatorji: Občina Mengeš, Turistično društvo Mengeš, Kulturno društvo Mihaelov sejem ter Boštjan Zadravec s svojo ekipo – Toma prireditve, garant za kulinarični in družabni dogodek, ki na prireditveni prostor privabi vedno več obiskovalcev.

Mamljivo bo dišalo tudi v soboto, 16. junija, od 10. ure dalje. Pred nami je torej nova priložnost za okušanje in kulinarično gurmanske užitke, ki bodo prepleteni še z okusnim glasbenim izborom in predvsem po dostopnih cenah.

In ker so počitnice ter dopusti že povsem blizu, skorajda že diši po morju, morskih melodijah in ne nazadnje tudi po darovih morja, bodo organizatorji, predvsem pa ponudniki kulinarike tokratno Kuhʼno v Mengšu »začinili« tako, da bo iz nje zadišalo in zazvenelo, kot se spodobi v času brezskrbnega uživanja.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij