Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
1°C
SOB.
19°C
6°C
Oceni objavo

Asfaltiranje makadamskega odseka ceste v Setnici

Prihodnji teden bomo začeli z asfaltiranjem makadamskega odseka ceste JP 752071 Trnovec 28a – Setnica 9 v naselju Setnica - del. Obstoječa makadamska cesta je dotrajana in je potrebna obnove ter ureditve ustreznega odvodnjavanja.

Odsek bo izvajalec obnovil v dolžini približno 300 metrov in širini 3,5 metra z ureditvijo ustrezne mulde ter vgradnjo vtočnih jaškov za odvajanje meteorne vode.

V postopku javnega naročila je bilo izbrano podjetje Kreativ I Inženirig d.o.o., pogodbena vrednost del pa znaša 97.390,95 € (z DDV).

Z obnovo se bo izboljšala prometna varnost na tem odseku, hkrati pa bo v prihodnje potrebnih manj vzdrževalnih del. Dela bodo zaključena predvidoma do konca meseca oktobra. S to in drugimi podobnimi investicijami na območju Polhograjcev postopoma urejamo makadamske ceste in občanom omogočamo boljše pogoje za bivanje.

V času del bo vzpostavljena delna zapora ceste z občasnimi kratkotrajnimi popolnimi zaporami, zato vse udeležence v prometu prosimo za upoštevanje prometne signalizacije in navodil izvajalca. 

Oglejte si tudi