Logo MojaObčina.si
DANES
2°C
0°C
JUTRI
3°C
1°C
Oceni objavo

Dobrodelni koncert za prizadete v poplavah v Medvodah - HAMO & TRIBUTE 2 LOVE

Vabljeni na dobrodelni koncert skupine Hamo & Tribute 2 Love za tiste, ki so v nedavnih uničujočih poplavah v Medvodah izgubili vse svoje imetje.

Za letošnji zaključek festivala #PoletjeMedVodami in poslastico za glasbene rokenrol sladokusce bodo poskrbeli Hamo & Tribute 2 Love!

Koncert bo DOBRODELNE NARAVE - prihodek od prodanih vstopnic bo namenjen tistim, ki so v nedavnih uničujočih poplavah v Medvodah ostali brez vsega. Zato še posebej toplo vabljeni na koncert, povabite prijatelje, znance, sorodnike in idejo podelite, da bomo lahko z vašo pomočjo zbrali čim več.

KDAJ: sobota, 2.9.2023, ob 20.00

KJE: prireditvena ploščad ob Tržnici Medvode

(v primeru dežja ŠD Medvode)

Hamo in ekipa so zapriseženi borci živega nastopanja in prav ta praksa je tisto, kar njihovi poslušalci najbolj cenijo. Dobrih 50 koncertov na leto, vsako leto, so izkušnje, ki jih premorejo le redki domači izvajalci. Preplet nežnosti, porednosti, šaljivosti in resnosti je z leti postala njihova znamka, ki na vsakem koncertu dobi nov pečat kvalitete. Koncert za tiste z okusom. Obeta se čustvena fuzija novih materialov in starih uspešnic, ki se jih je v dveh desetletjih nabralo. Zagotovo boste lahko slišali ‘Dolgo nisva pila’, ‘Ona gre’, ‘Greva še mal dlje’, ‘Vija vaja ven’, ‘Prvo vrsto’, ‘Rožice’, ‘Gospo Magister’, ‘Pomlad’ in seveda lep kos novega albuma “22”, ki je že nanizal prve uspešnice – ‘Vse lepo za vse’, ‘Sončen dan’, ‘Zato ker je mraz’ in najnovejšo ‘Pusti mi prižgano luč’.

Vstopnice (stojišča) so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventim in v TIC Medvode.

Early Bird (število vstopnic je omejeno!)

• 15,00€ 

Predprodaja

• 18,00€ 

Na dan dogodka

• 21,00€ 

Stopimo skupaj za dober namen!
“Ker če daš, nekdo ima.” ;)Oglejte si tudi