Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Aktualna usposabljanja na Stičišču Središče


Na Stičišču Središče, ki deluje pod Zavodom Nefiks, nudimo podporo društvom, zasebnim zavodom in drugim nevladnim organizacijam v osrednjeslovenski regji. V sklop podpore spadajo tudi brezplačna usposabljanja, namenjena predstavnikom, ključnim članom in zaposlenim v nevladnih organizacij.

Vabljeni!


***

Kako pridobiti Canvo PRO za nevladne organizacije
24. avgust 2022 ob 16.00, ZOOM

Canva je eden izmed spletnih programov, ki je z omejenimi funkcijami na voljo vsem, kot nevladne organizacije pa imate možnost pridobiti tudi polni PRO dostop popolnoma brezplačno.
Na delavnici si bomo ogledali postopek pridobitve Canva PRO za nevladne organizacije in kako lahko to koristimo v naših organizacijah.

 Več informacij in prijava

***

Kako narediti spletna srečanja bolj živahna?
31. avgust 2022 ob 16.00, ZOOM

Se vam zdi, da dovolj dobro vključite udeležence v svoje spletne dogodke? Ali imate na ekranu temne pravokotnike z imeni ljudi, ki se nikoli ne pokažejo in ne sodelujejo? Se na koncu dogodka sprašujete, kdo je bil z vami in kdo ne?

 Več informacij in prijava

***

Kako zbirati sredstva: osnove fundraisinga in predstavitev akcije zbiranja odpadnih kartuš
12. september 2022 ob 18.00, ZOOM

Namen usposabljanja je spoznati osnove fundraisinga in metode zbiranja sredstev na konkretnem primeru zbiralne akcije odpadnih kartuš, v katero se lahko vključijo društva in druge nevladne organizacije.

 Več informacij in prijava

***

Moja poslovna zgodba
13. september ob 16.00, ZOOM

Mreža ZaNVO vabi na delavnico, kjer boste spoznali, kako v vaši organizaciji ustvariti dobro zgodbo, ki bo pritegnila tako uporabnike kot podpornike. Ker je v poplavi informacij in delavnic vse bolj pomembno, kako svoje storitve podate na trg, kako komunicirate, da izstopate iz množice, kako oblikujete sporočilo, da je privlačno.

 Več informacij in prijava 


***

Vir: Stičišče Središče, Zavod Nefiks

Aktivnosti Stičišča Središče sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO.

Oglejte si tudi