Logo MojaObčina.si

Medvode

DANES
18°C
6°C
JUTRI
18°C
4°C

Sodeluj in glasuj! - predstavitvena delavnica za KS Smlednik in KS Zbilje

Organizator: OBČINA MEDVODE
Vstopnina: Vstop prost
Spletni dogodek

Vabimo vas na 5 spletnih delavnic, kjer bomo predstavili projekt Sodeluj in glasuj! - Participativni proračun Občine Medvode. Na delavnicah bo tudi priložnost za razpravo o vaših projektnih idejah. V času zbiranja predlogov bomo organizirali 5 javnih predstavitev in delavnic, na katerih vam želimo predstaviti projekt Sodeluj in glasuj! in sprožiti javno debato o potrebah v lokalnih skupnostih. Glede na zaostrovanje ukrepov, vezanih na omejevanje epidemije koronavirusa, bodo delavnice potekale prek spletne aplikacije Zoom.

Pri izvedbi delavnic sodelujemo s Stičiščem Središče (Zavod Nefiks). Na vsaki delavnici bomo obravnavali ideje in predloge enega, dveh ali več območij. Če se ne morete udeležiti delavnice, ki je namenjena vašemu naselju, se lahko udeležite tudi katerekoli izmed ostalih delavnic.

Povezava do Zoom delavnice.

Pred in med delavnicami bo poskrbljeno tudi za tehnično pomoč glede uporabe orodja Zoom, in sicer na telefonski številki 040 698 915. . Več informacij o uporabi orodja Zoom je na voljo tudi na spletni strani Stičišča Središče: https://sticisce-sredisce.si/uporaba-aplikacije-zoom/

Termini delavnic:

- 14. april 2021, ob 18. uri za KS Medvode center in Preska

- 15. april 2021, ob 18. uri za KS Smlednik in KS Zbilje

- 16. april 2021, ob 18. uri za Polhograjci 1, Polhograjci 2 in KS Seničica - Golo Brdo

- 19. april 2021, ob 18. uri za KS Pirniče

- 23. april 2021, ob 18. uri za KS Sora, KS Senica in KS Vaše - Goričane

Več informacij o projektu na Sodelujinglasuj.si.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi