Logo MojaObčina.si

Medvode

DANES
21°C
7°C
JUTRI
23°C
8°C

POLETJE MED VODAMI | VAZZ & Žena & Arne & Tao

Organizator: JAVNI ZAVOD SOTOČJE MEDVODE
Kontaktni podatki organizatorja: info@visitmedvode.si, +386 (0)1 361 43 46.
Vstopnina: 10€
Vstopnice so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventim in v TIC Medvode.

V četrtek, 25. avgusta, ob 21. uri,️ v Klub Jedro Medvode prihaja VAZZ! Oder bo ogrela trojica Arne, Žena in Tao. Obeta se vrhunski hip hop večer!

Vsestranski ljubljanski umetnik Mark Jacob Cavazza aka Vazz je v glasbenih vodah že od zgodnjega otroštva, ko je svojo strast do rapa odkril s pomočjo pisanja poezije. Z dvema solo ploščama v letih 2018 in 2019, pri katerih so mu produkcijsko podporo med drugim nudili Hyu, YNGFirefly in Emiljo AC, se je uveljavil kot eden najvidnejših mladih hiphop ustvarjalcev v Sloveniji. Tudi v korona letu je obdržal nalet poleg ojačane ponovne izdaje prvenca JACOB Deluxe je navrgel nove komade, različna sodelovanja in spote. V maju je v Kinu Šiška premierno predstavil težko pričakovano tretjo ploščo Kodeks.

S hitrim in kvalitetnim razvojem glasbene produkcije in suverenega tekstopisja, ki zadiha v originalni vsebini, se Vazz uvršča med vodilne obraze nove reperske generacije na slovenski sceni. Za piko na i je njegov nastop v živo začinjen z osvežilno energijo basista Petra Smrdela in bobnarja Žige Smrdela in obljublja plesno bombo, ki se je ne splača zamuditi.

Za ogrevanje bodo pod geslom "trije so najboljši par" nastopili Arne, Žena in Tao. Arne in Tao slovenske odre osvajata s karizmatičnim nastopom, pridihom britanskih ulic, veščim rimoklepaštvom in svežo produkcijo, Žena pa je v zadnjih nekaj letih nase opozorila s starošolskim pristopom, močnimi besedili in kupom odličnih singlov. Njen "Blossom" sešn je npr. daleč najbolj gledan med domačimi izvajalci na YouTube kanalu festivala MENT Ljubljana. Dobro kemijo med vsemi tremi dokazujejo tudi njihova številna sodelovanja, zato se obeta res vrhunski hip hop večer.

Vstopnice so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventim in v TIC Medvode. Na voljo je omejeno število vstopnic!

Predprodaja (Eventim in TIC Medvode): 10€

Na dan dogodka (TIC Medvode in na prizorišču): 12€

EVENTIM - POLETJE MED VODAMI 2022


TIC Medvode, c. komandanta Staneta 2, 1215 Medvode

pon do pet: 6-12h in 13-16h

T: +386 1 361 43 46

E: info@visitmedvode.si

Medijski sponzor:

TV Medvode, Gorenjski glasVšečkaj objavo

Oglejte si tudi