Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
-2°C
JUTRI
10°C
0°C

POLETJE MED VODAMI | Kino na tržnici – Jurski svet: Prevlada

Organizator: JAVNI ZAVOD SOTOČJE MEDVODE
Kontaktni podatki organizatorja: info@visitmedvode.si, +386 (0)1 361 43 46.
Vstopnina: 5€
Vstopnice po ceni 5€ so na voljo v TIC Medvode in na prizorišču na dan dogodka.

V soboto, 23. julija, ob 21. uri, vas ponovno vabimo v kino pod zvezdami! Ogledali si bomo epski zaključek jurske dobe, JURSKI SVET: PREVLADA.

To poletje bomo priča epskemu zaključku jurske dobe, potem ko se bosta prvič združili dve generaciji - igralcema Chrisu Prattu in Bryce Dallas Howard se pridružijo oskarjevka Laura Dern, Jeff Goldblum in Sam Neill v drzni in dih jemajoči novi pustolovščini, ki se dogaja po vsem svetu, z naslovom Jurski svet: Prevlada.

O ZGODBI:

Dogajanje se odvija štiri leta po tem, ko je bil otok Isla Nublar uničen. Dinozavri sedaj živijo - in lovijo - skupaj z ljudmi po vsem svetu. A to krhko ravnovesje bo spremenilo prihodnost in enkrat za vselej določilo, ali bodo človeška bitja ostala vrhunski plenilci na planetu, ki si ga sedaj delijo z najbolj strašljivimi bitji v vsej zgodovini.

Epska akcijska avantura Jurski svet: Prevlada (studia Universal Pictures in produkcijske hiše Amblin Entertainment) poganja več kot 5 milijard dolarjev vredno franšizo na drzno in neznano ozemlje, ki vključuje še nikoli videne dinozavre, vratolomne akcije in osupljive nove vizualne učinke.

Vstopnice po ceni 5€ so na voljo v TIC Medvode in na prizorišču na dan dogodka.

TIC Medvode, c. komandanta Staneta 2, 1215 Medvode

pon do pet: 6-12h in 13-16h

T: +386 1 361 43 46

E: info@visitmedvode.si

Medijski sponzor:

TV Medvode, Gorenjski glasVšečkaj objavo

Oglejte si tudi