Logo MojaObčina.si

Medvode

DANES
32°C
18°C
JUTRI
31°C
18°C

Jelka Kljun: Energijsko čiščenje prostora

Človek in prostor, v katerem živimo in delamo, sta medsebojno povezana. Vsak prostor ima svojo energijsko matrico, ki predstavlja vse vrste nakopičene energije – s čustvi, prepričanji in stanji sedanjih ali prejšnjih stanovalcev, pa tudi vplivov iz okolja.  
Dejstvo je, da v prostor vnašamo energije raličnih frekvenc in ga z njimi  dobesedno programiramo. V prostoru, ki ni dovolj pretočen in v katerem manjka življenske energije,  smo brez volje, zaspani, utrujeni, brez prave motivacije, bojimo se sprememb, ostajamo vezani na preteklost, nismo več fizično aktivni.
Prostori, v katerih živimo in delamo, nas torej lahko ovirajo ali podpirajo. Ko se zavemo dejstva, da so prostori in predmeti energijsko živi, lahko z energijskim čiščenjem ustvarimo pretočen in harmoničen prostor.
 Enostavne in kratke postopke, ki so primerni za naše okolje, nam bo podala predavateljica Jelka Klun, ki se z Zavodom večerna zarja ukvarja s preučevanjem energetske matrice prostora ter vlogi in potencialu posameznika v njem.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi