Logo MojaObčina.si

Maribor

DANES
32°C
15°C
JUTRI
32°C
17°C

Druženje z legendo: Meet&Greet z Marcosom Tavaresom v Europarku

Organizator: Europark Maribor
Kontaktni podatki organizatorja: Maruša Fakin.
Vstopnina: Vstop prost

Marcos Tavares, priljubljeni nogometaš in kapetan vijoličastih, bo čez slaba dva tedna odigral svojo zadnjo tekmo v dresu NK Maribor. V ponedeljek, 23. maja, torej po njegovi zadnji tekmi, pa ga boste ob 17. uri zvesti oboževalci lahko pozdravili in mu osebno čestitali na dogodku Meet&Greet v Europarku.  Obiskovalci si boste lahko zagotovili tudi podpisan izvod Tavaresove knjige Legenda in se z brazilskim nogometašem fotografirali.


Pestro dogajanje v družbi legende 
Druženje z Marcosom Tavaresom se bo v mariborskem Europarku začelo v ponedeljek, 23. maja, ob 17. uri na osrednjem prireditvenem prostoru.
Vzponov in padcev polno življenjsko zgodbo sta v knjigo Legenda zajela Boštjan Narat in Janja Vidmar, del kupnine od prodane knjige pa bo šel v dobrodelne namene.
Organizatorji obljubljajo privlačno nagradno igro, v kateri si bodo lahko tako posamezniki kot družine priigrali druženje z Marcosom ter lepe nagrade.
Ne zamudite idealne priložnosti, da skupaj z legendo mariborskega nogometa proslavite sijajno športno kariero, ki nas je dolga leta navduševala.


Za udeležbo v nagradnih igrah in več informacij pozorno spremljajte Europarkovo spletno stran ter družbeni omrežji Facebook in Instagram. 

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi