Logo MojaObčina.si
JUTRI
25°C
8°C
TOR.
26°C
11°C
Oceni objavo

Zimska liga "Avto Kveder" v malem nogometu 2015/16

Pod pokroviteljstvom podjetja »Avto Kveder«, ki ga predstavlja lastnik Marjan Kveder, se je od oktobra 2015 do marca 2016 odvijala zimska liga v malem nogometu. Že šesto leto je to tekmovanje potekalo pod šotorom, ki ga upravlja Rekreacijski center Urbanija (RCU), z vodjem Mišom Urbanija, kjer je poleg dobre hrane tudi športno vzdušje. Tudi letos so sodelovali pri vodenju in organizaciji aktivni člani Športno turističnega društva (ŠTD) Rafolče. Za računalniško vodenje se je trudil Marko Breznik. Za čimbolj realno in pravično igro pa je poskrbel nogometni sodnik Tomislav Druškovič.
Zadnja tekma lige je odločala prav o prvem mestu. Rezultat med ekipama California in Horda je bil 3:3 in s tem je ekipa California zasedla 1. mesto.

Sodelovalo je 8 ekip, vsaka ekipa je odigrala 10 tekem. Končni vrstni red: 1. California 23 točk, 2. Horda 22, 3. Antimon-Cosmos 14, 4. RFK Rekreativo, 5. TD Gradišče, 6. Outsiders, 7. FC Eltekoma in 8. Quercus Dob.

 

Najboljši strelec lige je bil Žiga Anželj iz ekipe California s 15 zadetki.

Za najboljšega vratarja je bil izbran Denis Avdič, vratar ekipe Horda.

Želimo si, da bi nas z borbeno in tehnično dokaj dovršeno igro nogometaši navduševali še v naslednjih sezonah. Zahvala vsem, ki so kakorkoli pripomogli k uspešnemu tekmovanju. 

Oglejte si tudi