Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

ZAČETEK NOVE SEZONE NOGOMETAŠEV

Drugo leto svojega delovanja so člani Nogometnega kluba Črni graben začeli zelo dejavno. Člani NK Črni graben so trdno odločeni, da nastopijo v ligi v sezoni 2013/2014. Namesto enega imajo zdaj dva treninga tedensko. To bo zanesljivo zagotovilo njihovo pripravljenost na ligaško tekmovanje. Mnogo bolj optimistično je delovanje mlajših selekcij.
V vse starostne kategorije je zdaj vključenih že 60 otrok, ki redno opravijo dva treninga tedensko in igrajo tekme. V začetku septembra smo tako po zaslugi selekcije U-10 dočakali prvo tekmo ekipe našega kluba v uradnem tekmovanju, ekipa U-8 pa se je nekaj dni za tem prav tako udeležila prvih tekem v organizaciji MNZ Ljubljana. Selekcija U-14 tako kot člani pridno dvakrat tedensko trenirajo in igrajo prijateljske tekme s ciljem, da naslednjo sezono pričakajo čim bolje pripravljeni na izzive ligaškega tekmovanja. Udeležba in zavzetost sta na zavidljivo visokem nivoju in za njihovo uspešnost se ni treba bati. Nikakor ne gre pozabiti na članice in veterane. Njihove ambicije so mogoče v tekmovalnem smislu nekoliko skromnejše, ampak tedenski treningi so dobro obiskani in vsi skupaj postajajo dragocen del kluba, na katerega so bo v bodočih izzivih vedno mogoče zanesti.

Razveseljivo je, da si domače tekme ekip ogleda vse več gledalcev. V naših krajih je nogomet vedno privabljal ljudi in to je nujna nagrada za navdušence, ki svoj prosti čas porabijo za dejavnost kluba. Sprotne informacije o treningih, tekmah in drugih aktivnostih kluba so bralcem Rokovnjača in ostalim na voljo na spletnih straneh kluba http://nkcrnigraben.com/. 

Drago Kolenko

Oglejte si tudi