Logo MojaObčina.si

Lukovica

DANES
5°C
-3°C
JUTRI
7°C
-5°C
934

Marketing za društva in druge nevladne organizacije

Društva, zasebni zavodi in druge nevladne organizacije delamo na svojih projektih, dogodkih, za naše uporabnike, prostovoljce in člane, velikokrat pa pozabimo na promoviranje svojih aktivnosti.

Kako se lotiti učinkovitega marketinga za pridobivanje novih članov, prostovoljcev in obiskovalcev prireditev in delavnic?

Na Stičišču Središče smo pripravili sklop delavnic Marketing za NVO, na katerih bomo spoznali družbena omrežja, analitiko, oglaševanje, oblikovanje besedil,.. Znanje pa nam bo pomagalo oblikovati boljši marketinški plan naše organizacije.

  

✅ Družbena omrežja: Facebook

29. september, 19.00 - 20.30, preko spleta

Kaj je priporočljivo za manjše NVO organizacije in koliko omrežij je sploh možno učinkovito obvladovati? Poleg splošnega pregleda družbenih omrežij bo poudarek predvsem na Facebooku, nastavitvah, namenu, objavljanju, merjenju učinka ...

>>> Več informacij

 

✅ Izdelava preproste spletne strani (na predlogi)

30. september, 16.00 - 20.00, MC Vič, Tržaška 85, Ljubljana

Na delavnici si boste izdelali preprosto spletno stran, po vnaprej pripravljeni predlogi. Spoznali boste, kako zakupimo spletni prostor, kje poiščemo in kako pridobimo WordPress predloge in se nato na določeni predlogi naučili, kako jo pripravimo, da je primerna za javno objavo.

>>> Več informacij

 

✅ Tipski opisi in tipska besedila

7. oktober, 18.00 - 19.30, preko spleta

Povabljeni ste, da v minuti predstavite svoj projekt. Kako boste začeli? Se vam je spet zgodilo, da niste povedali vsega, da ste pozabili omeniti, kje dobijo več informacij ali udeležence povabiti na dogodek? 

>>> Več informacij

 

Vse delavnice (razen izdelave spletne strani) se bodo izvajale preko spleta, potrebujete le računalnik ali pametni telefon. Več informacij io aktualnih delavnicah in prijave najdete tukaj.

V️ oktobru pripravljamo še delavnice na temo:

✔️ Instagram

✔️ Google Analytics

✔️ Google Ads

 

Objavljene bodo na naši spletni strani.

Vabljeni, da se udeležite naših izobraževanj, več o naših aktivnostih in ponudbi pa najdete tukaj. Vse storitve, ki jih nudimo nevladnim organizacijam, so zanje brezplačne, saj naše aktivnosti sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019–2023.

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi