Logo MojaObčina.si
JUTRI
13°C
2°C
PON.
13°C
2°C
Oceni objavo

Priznanja za AMD Lukovica

Avto-moto zveza Slovenije (AMZS), nacionalna panožna zveza za motošport in karting, je pred dnevi v Festivalni dvorani v Ljubljani z razglasitvijo najboljših in s podelitvijo priznanj počastila uspehe športnikov, ki v državnem prvenstvu in mednarodni konkurenci tekmujejo z licenco AMZS. Motošportnik leta je po izboru Strokovnega sveta za avto-moto šport četrtič zapored motokrosist Tim Gajser.

AMZS je na slovesnosti okronala še državne prvake za sezono 2018 v cestno hitrostnem motociklizmu, cross countryju in trialu, v speedwayu, motokrosu in kartingu. Pokal za osvojitev naslova državnega prvaka v trilau je prejel Severin Sajevec, član AMD Lukovica.

Med nagrajenci za najboljšo organizacijo dirk je AMD Lukovica prejelo kar dve priznanji, in sicer priznanje za najboljšega organizatorja dirk v cestno hitrostnem motociklizmu, za odlično organizacijo avgustovske dirke v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem in majske dirke v trialu na poligonu Avto Kveder v Lukovici.

Čestitkam za osvojen naslov državnega prvaka se pridružuje tudi AMD Lukovica in se hkrati zahvaljuje vsem članom in simpatizerjem za pomoč pri uspešni organizaciji dirk.

Oglejte si tudi