Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
10°C
5°C
Oceni objavo

Kustom motocikli v Veroni

Veronski motociklistični dogodek vsako leto ponudi več. Pred leti se je začelo zgolj kot predstavitev predelanih motociklov, vse bolj pa se spreminja v pravi moto praznik, ki privablja navdušence iz vsega sveta.
Atrakcija dogodka so v prvi vrsti predelani motocikli, ki so že nekaj let tudi pri nas popularni. Cafe racerji, scramblerji in chopperji vseh mogočih predelav so že stalnica, a tokrat je bilo v kar sedmih halah videti še mnogo več. Vse velike svetovne znamke so predstavile tudi aktualne modele motociklov z vsemi novostmi vred, svoj prostor pa so imeli tudi klasični starinski motocikli. Brez lepih hostes na takšnem dogodku ne gre, zato seveda niso manjkale. Da pa se je znašla tudi pika na iju, so z ugodnimi cenami poskrbeli prodajalci moto opreme, dodatkov in vsega ostalega, kar pritiče motoristom (ali pa tudi ne). Tako smo imeli vrečke oziroma torbe pri odhodu kar konkretno napolnjene.

Iz naših koncev se je proti Veroni že v petek podala prva skupina navdušencev v organizaciji 7seven customs. Glavnina se je v zgodnjih jutranjih urah sobote, v organizaciji MK Rokovnjači, podala kar z avtobusom, okoli 30 duš. Predsednik kluba Anže Kočar je komentiral takole: Sobota, 23.januarja 2016, je v voznem redu Moto kluba Rokovnjači rezervirana za obisk moto sejma v Veroni, ki je predvsem v zadnji letih postal zelo obiskan in ponuja prisotnost vseh večjih proizvajalcev in pester spremljevalni program. Vse to je privabilo prek 30 udeležencev na avtobus, ki je krenil ob 3:30 iz Šentvida. Po skoraj 400km se je začel lov po ugodnih ponudbah, ogledih in testih novih motociklov, vragolijah različnih ''stunt'' voznikov na mopedih, motorjih in v avtomobilih ter seveda čednih hostesah. Hitro je bil čas za odhod in podoživljanje videnega na poti domov. Pohvala gre Feliksu za organizacijo prevoza, malico in nakup skupinskih kart.

Oglejte si tudi