Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
22°C
7°C
Oceni objavo

Občni zbor PGD Krašnja

Gasilsko društvo ima več podskupin in čeprav delujejo vsaka zase, vse skupaj pomenijo moč, ki jo društvo potrebuje. Prav tako je to tudi zagotovilo za nadaljevanje začetega dela, saj vedno znova prihajajo mlajši in prevzemajo odgovornost. 

Člani in članice, od  najmlajših do veteranov, se zberejo na rednem občnem zboru vsako leto. In kaj nam je prinesel tokratni občni zbor PGD Krašnja?  Prisluhnili smo poročilom predsednika in poveljnika društva, tajniku, blagajniku ter predsednikov komisije za mladino, za članice in veterane, orodjarja in gospodarja ter predsedniku disciplinske komisije, ki tudi v preteklem letu ni imela veliko dela. Še prešteli smo se ter ugotovili, da je občni zbor sklepčen.

Zbrane je nagovorila tudi županja mag. Olga Vrankar in poudarila, da občina vedno je in bo tudi v prihodnje podpirala gasilstvo, saj je to ena izmed panog, ki potrebuje pomoč občine za normalno delovanje. Prav tako so zbrane nagovorili še predsednik GZ Lukovica Robert Maselj, poveljnik GZ Lukovica Gašper Mav in poveljnik CZ Lukovica Milan Dernulovec. Besedo pa so dobili tudi  predstavniki ostalih gasilskih društev, ter društev, ki delujejo v  Krašnji.

Preden so podelili priznanja, napredovanja in zahvale so se zazrli še v začeto leto 2024 in predstavili plan dela ki so si ga zastavili. Po zagotovilih predsednika društva Gregorja Rožiča se ni bati, da pri izvedbi zastavljenih ciljev nebi bili uspešni.

Občni zbor se je nadaljeval z druženjem vseh generacij gasilcev in gasilk PGD Krašnja in gostov.

DJD   

Oglejte si tudi