Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Nagradna igra – napišite novico in odpeljite na kosilo svoje najbližje!

Se je v občini Lukovica zgodilo kaj zanimivega in bi to radi objavili? Si želite kaj napisati za Rokovnjača, a ne veste točno kako bi se tega lotili? Ali imate radi izzive in bi se v enem želeli tudi preizkusiti ter se poleg tega še dobro najedli?

V občini Lukovica pripravljamo skupaj z uredniškim odborom Rokovnjača nagradno igro, ki bo potekala do ponedeljka, 17. septembra 2012. V nagradni igri lahko sodeluje kdor koli, ki bo napisal novico, ki bo v povezavi z občino Lukovica.

Zmagovalec nagradne igre bo imel možnost odpeljati na kosilo še tri prijatelje ali družinske člane v gostišče Pri Čebelici na Brdu. V lepotah občine boste lahko uživali tudi na njihovem letnem vrtu ali prenovljeni dvorani ob okusni domači slovenski kuhinji, ki čaka zmagovalca, le potruditi se morate in vzeti nekaj časa za nagradno igro.

O zmagovalcu bo odločalo število ogledov prispevka na spletni strani www.mojaobcina.si/lukovica, uredniški odbor pa bo imel glavno besedo pri izbiri. Zmagovalna novica bo objavljena tudi v oktobrski številki Rokovnjača.


Pravila za sodelovanje

  • Novico je potrebno vnesti v obrazec http://www.mojaobcina.si/nagradnaigra , vaša novica mora biti dolga vsaj 700 znakov (prbližno četrt strani A4) in napisana tako, da bo bralce pritegnila k ogledu.
  • Pišete lahko  o športnem dogodku, kulturi, cestah, veselicah, naravi oz. kateri koli temi v zvezi z Lukovico, ki bi jo želeli deliti z občani in občankami.
  • Starostne omejitve ni, tako da se lahko izziva lotite osnovnošolci in tisti, ki ste mladi po srcu.
  • Bodite izvirni in kreativni, saj zmagovalca čaka okusna nagrada.

Žreb in razglasitev

Zmagovalec bo objavljen v petek, 28.9.2012, in sicer v oktobrski številki Rokovnjača, na spletni strani www.mojaobcina.si/lukovica, na Facebook profilu Moja Občina in na Facebook strani Lukovica Moja Občina.

Pomoč

Če boste potrebovali pomoč nas pokličite na 01 620 88 17 ali nam pošljite email na podpora@mojaobcina.si, saj nagradno igro izvaja ekipa MojaObčina.si.

Oglejte si tudi