Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
7°C
PON.
26°C
8°C
Oceni objavo

12. turnir ŠTD Rafolče v namiznem tenisu

V nedeljo, 6. marca 2016, je bil izveden tradicionalni turnir v namiznem tenisu, ki se je odvijal v veliki telovadnici OŠ Janka Kersnika na Brdu s pričetkom ob 10. uri. Udeležili so se ga osnovnošolci, dijaki, študentje, moški in ženske. Večina udeležencev je pridno trenirala v šolski telovadnici med letom in uspehi v hitrem sukanju loparja niso izostali. Nastopilo je 24 sodelujočih v 3 kategorijah, 9 v kategoriji osnovnošolskih otrok, 10 v kategoriji odraslih moških in 5 v kategoriji žensk.
Rezultati tekmovanja: Pri članih je bil vrstni red naslednji: Zmagal je abrahamovec Igor Tekavc, sledijo pa: 2. Matjaž Iglič, 3. Andraž Sovec, 4. Klemen Klinar, 5. Aleš Marinčič, 6. Marko Tomc, 7. Blaž Jemec, 8. Milan Jeretina, 9. Sandi Ceglar in 10. Nejc Dolinšek.

V ženski kategoriji je bi vrstni red: 1. Urša Barle, 2. Julijana Jeretina, 3. Ana Kebe, 4. Veronika Iglič in 5. Vesna Iglič.

 

Pri osnovnošolcih je bil vrstni red: 1. Nace Sovec, 2. Gašper Dečman, 3. Žiga Podgoršek, 4. Kristjan Ciglar, 5. Nejc Podgoršek, 6. Žan Gošte, 7. mesto si delita Andraž Barle in Max Tomc, 9. mesto si delita Rok Iglič in Anže Pavlič

 

Najboljši trije v vsaki kategoriji so dobili medalje.

 

Zahvaljujemo se vodji tekmovanju Marku Brezniku, vodstvu šole za prostor in gostišču Čebelica, ki je vse tekmovalce obdaril s pico. Vidimo se spet naslednje leto.


Oglejte si tudi