Logo MojaObčina.si

Lukovica

DANES
34°C
20°C
JUTRI
28°C
20°C
B DENT D.O.O.
Deli
Zdravje in lepota, Zobozdravstvo

B DENT D.O.O.

Odprto

Danes 7.00‒14.00
Ponedeljek 14.00‒21.00
Torek 14.00‒21.00
Sreda 7.00‒14.00
Četrtek 7.00‒14.00
Petek 7.00‒14.00

Predstavitev

Zgodba našega podjetja se začne v letu 2003, takrat še pod imenom zobotehnični laboratorij Beguš. Na podlagi dobrega dela in želji po vedno boljši ponudbi in kvaliteti, smo v letu 2005 ustanovili podjetje Bdent. Od takrat obratuje tudi samoplačniška zobozdravstvena ordinacija. Zaradi bližine in dobre komunikacije med tehnikom in zobozdravnikom, lahko zagotavljamo visokokvalitetne zobotehnične nadomestke. Zaradi hitrega razvoja tehnologije in materialov, svoje znanje stalno nadgrajujemo na raznih predavanjih pri nas in v tujini.

Že od vsega začetka si prizadevamo za zadovoljstvo naših strank in poslovnih partnerjev… profesionalnost, komunikacija, široka ponudba, vztrajnost, dostava do dogovorjene ure in pa najpomebnejše – estetski in natančno prilegajoči izdelki nam zagotavljajo uspeh in dajejo priložnost za razvijanje.

Nudimo vse, od svetovanja , osnovnih nadomestkov, kozmetičnih posegov, do zahtevnejših kombiniranih del. Sledimo najnovejšim smernicam s poudarkom na ohranjanju zobnih tkiv, zdravju obzobnih tkiv in spremljanju ter rednih preventivnih kontrolah. Za dober uspeh je potrebno pravilno zaporedje odpravlljanja težav v ustni votlini.

Ponosni smo na naše izdelke in vemo da lahko strokovno in kvalitetno polepšamo vaš nasmeh.

Bdent d.o.o.

B DENT D.O.O. B DENT D.O.O. B DENT D.O.O.