Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
12°C
JUTRI
21°C
9°C
Oceni objavo

Virtualni sprehod po Lučah

Pandemija novega koronavirusa je s sabo prinesla številne težave in izzive ter praktično vse življenje preselila na splet. Kriza je močno posegla tudi na področje turizma ter spodbudila drugačno razmišljanje, iskanje novih rešitev in inovativnih pristopov. 

Razvoj digitalizacije, zlasti s področja navidezne resničnosti in prostorskih posnetkov, prinaša nove, zanimive načine rabe, ki omogoča obisk daljnih krajev iz udobja lastnega doma. Virtualnost sicer ne more nadmomestiti pravih počitnic, a kljub temu predstavlja novo vrsto oddiha in zabave.

Občina Luče je za namen digitalne promocije destinacije na spletno stran www.luce.si dodala 360° virtualno panoramo. Spletna aplikacija je sodoben način predstavitve, ki omogoča virtualni ogled najatraktivnejših točk v Lučah. S pomočjo navigacije si lahko izbrane lokacije ogledate v vseh smereh in ob tem dobite občutek kot da se dejansko nahajate v samem prostoru. Virtualni sprehod je dopolnjen s slikovnim gradivom in kratkimi opisi predstavljenih točk, med sprehodom pa vas spremljajo ubrani glasovi Ljudskih pevcev iz Luč.

Vabljeni na virtualni sprehod po Lučah!

Oglejte si tudi