Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
11°C
JUTRI
13°C
2°C
Oceni objavo

JAVNI POZIV ZA NEPOVRATNE FINANČNE SPODBUDE OBČANOM ZA NOVE NALOŽBE V ZAMENJAVO NEEKOLOŠKEGA OGREVANJA ZA IZBOLJŠANJE KAKOVOSTI ZRAKA V NASELJU LUČE

Župan Občine Luče na podlagi 8. in 31. člena Statuta Občine Luče (Uradni list RS, št. 60/11-UPB in 66/17) in Odloka o proračunu občine Luče za leto 2018 (Uradni list RS, št. 1/18) objavlja Javni poziv za nepovratne finančne spodbude občanom za nove naložbe v zamenjavo neekološkega ogrevanja za izboljšanje kakovosti zraka v naselju Luče.  

Predmet javnega poziva so nepovratne finančne spodbude občanom za rabo obnovljivih virov energije in zamenjave neekološkega ogrevanja s sodobnim sistemom ogrevanja. Namen spodbud je zmanjšanje prekomerne onesnaženosti zunanjega zraka z delci PM10 in s tem izboljšanje kakovosti zunanjega zraka v naselju Luče, ker je onesnaževanje zraka zaradi koncentracije prebivalstva in neugodne konfiguracije terena največje.

Vlagatelji se lahko prijavite na javni poziv do 30. novembra 2018 do 13. ureDo tega datuma in ure mora vloga prispeti na Občino Luče. Vlagatelj vloži pisno vlogo na predpisanih obrazcih z vsemi dokazili in prilogami osebno ali po pošti na naslov: Občina Luče, Luče 106, 3334 Luče.

https://www.luce.si/objava/159361

Oglejte si tudi