Logo MojaObčina.si

Loški Potok

JUTRI
18°C
6°C
ČE.
21°C
7°C

Karierni sejem MojeDelo.com 2019 - Novo mesto

Organizator: Mojedelo.com
Vstopnina: Vstop prost

Ekipa zaposlitvenega portala MojeDelo.com že 15 let deluje na trgu dela in ponuja številne priložnosti za zaposlovanje. Iskalcem zaposlitve pomagamo, da hitreje najdejo novo zaposlitev, podjetjem pa omogočamo neposreden stik z ustreznimi kandidati iz njihove okolice. Priložnosti bomo ustvarjali v Novem mestu in sicer v četrtek, 18. aprila med 10.00 in 17.00 v prostorih Univerze v Novem mestu.

Soustvarjali boste delovna mesta v vaši regiji in javnosti poslali močno sporočilo, da aktivno sodelujete pri reševanju problema lokalne nezaposlenosti. Poleg tega pa boste spodbudili mobilnost strokovnjakov znotraj regije in preprečili njihovo izseljevanje v druge regije in tujino. 

Kaj Karierni sejem ponuja obiskovalcem ? 

Spoznavanje potencialnih delodajalcev. V enem dnevu lahko obiskovalci opravijo več zaposlitvenih razgovorov, kot bi jih sicer v enem letu, ter se izognejo pisanju prošenj in dolgim selekcijskim postopkom. 

Karierno svetovanje. Strokovnjaki na sejmu bodo svetovali, kako nastopiti na trgu dela in kako pripraviti dokumente (življenjepis, spremno pismo), da nas delodajalci vidi kot ustreznega kandidata. 

Karierna predavanja. Zgodbe uspešnih podjetnikov, ki predstavijo svojo pot do uspeha, in predavatelji z nasveti, kako uspešno poiskati zaposlitev, ki navdušujejo in motivirajo posameznike. 

Brezplačno psihometrično testiranje. Za karierni vzpon je potrebno konstantno nadgrajevati naše znanje in piliti veščine, zato sejem ponuja tudi kotiček, kjer lahko opravite psihometrično testiranje in z bolj objektivnega vidika pogledate svoje močne in šibke kompetence. 

Foto kotiček. Velikokrat se zgodi, da v življenjepis dodamo fotografijo, ki ni primerna. Obiskovalcem sejma bomo na samem dogodku omogočili brezplačno portretno fotografiranje. Fotografijo bo posnel profesionalni fotograf, mi pa vam jo bomo posredovali za poslovno komunikacijo. 

Regionalni Karierni sejem MojeDelo.com v Novem mestu
Četrtek, 18. april 2019 med 10.00–17.00, Univerza v Novem mestu

 Vstop in vse spremljevalne dejavnosti so brezplačne!

 

 

 

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi