Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
7°C
Oceni objavo

Podaljšanje likovnega natečaja "Navadni netopir"

Ne glede na razglašeno epidemijo novega koronavirusa in posledično zaprte osnovne šole, smo se v Notranjskem muzeju Postojna vseeno odločili podaljšati likovni natečaj »Navadni netopir«, ki ga prirejamo skupaj z Občino Postojna. Vse učenke in učence razredne stopnje osnovnih šol s širšega projektnega območja (Postojna, Pivka, Logatec in Cerknica) ponovno pozivamo k ustvarjanju izdelkov na temo navadnega netopirja.
Odločili smo se, da likovni natečaj »Navadni netopir« podaljšamo za en mesec in izdelke sprejemamo vse do vključno 29. maja letos. Zaradi lažjega poteka natečaja v času epidemije, kot oddan izdelek velja kar fotografija le-tega. Ob fotografiji izdelka morajo sodelujoči vseeno oddati tudi izpolnjeno soglasje in prijavnico. Tudi pri teh dokumentih bo dovolj fotografija izpolnjenih obrazcev. Dokumenta sta na voljo na spletnih straneh muzeja, občine in projekta KRAS.RE.VITA, kjer najdete tudi kratek opis s podrobnostmi natečaja. Sodelujoče učence in učitelje oziroma v trenutnih razmerah tudi starše pa vseeno prosimo, da izdelke skupaj z izpolnjenimi obrazci ob ponovnem odprtju muzeja, prinesejo oziroma pošljejo k nam v muzej, da jih bomo še fizično dodali v naš arhiv.  

 

Natečaj bo zaključen pred koncem šolskega leta 2019/2020. Ocenjevanje in izbira nagrajencev bo potekala v prvi polovici junija, nagrajencem pa bomo nagrade in priznanja dostavili predvidoma kar po pošti.  

 

Zaradi zaprtja muzejev in omejitev organiziranja prireditev smo načrtovano prireditev za razglasitev nagrajencev zaenkrat odpovedali. Izdelke bomo kasneje vseeno razstavili v muzeju, ter jih objavili na spletni strani projekta, muzeja, Občine Postojna, Facebook straneh, v lokalnih časopisih in drugod. V kolikor se bo situacija umirila in bomo lahko vseeno organizirali kakšno manjšo prireditev za sodelujoče, Vas bomo o tem še pravočasno obvestili.

 

Za več informacij in morebitna vprašanja vam je na voljo koordinatorka projekta, zaposlena v Notranjskem muzeju Postojna in sicer na elektronskem naslovu: nina.doles@notranjski-muzej.si in telefonski številki: 051/417-636.

 

Lepo vabljeni k ustvarjanju na temo navadnega netopirja, tokrat iz varnega zavetja doma (#ostanidoma, #upostevajnavodila).
 

Pripravila Nina Doles, koordinatorka projekta KRAS.RE.VITA  

 

Oglejte si tudi