Logo MojaObčina.si

Logatec

DANES
22°C
16°C
JUTRI
17°C
9°C
KULTURNO DRUŠTVO ŽIVI KORAK LOGATEC - PLESNI KLUB Z DUHOVNO ENERGIJO ZA OTROKE, MLADINO IN ODRASLE
Deli
Šport in rekreacija, Dobrodelna organizacija, Društvo, Občina, Družba in javne storitve, Ostale šole in tečaji, Šola, Izobraževanje, Organizacija prireditev, Oblikovanje, Storitev, Oblačila, tekstil in dodatki, Trgovina, Joga in pilates, Alternativna medicina, Zdravje in lepota, Plesna šola, Kultura

KULTURNO DRUŠTVO ŽIVI KORAK LOGATEC - PLESNI KLUB Z DUHOVNO ENERGIJO ZA OTROKE, MLADINO IN ODRASLE

Odprto

Danes 8.00‒20.00
Ponedeljek 8.00‒20.00
Torek 8.00‒20.00
Sreda 8.00‒20.00
Četrtek 8.00‒20.00
Petek 8.00‒20.00

Predstavitev

 Kulturno društvo Živi korak Logatec, je združil moči in kreativnost v plesu skozi duhovnost in moč prebujenja.

Društvo z bogatimi izkušnjami na področju plesa in duhovnega razvoja predstavlja družabne plese in delavnice: Zasij v svoji ženskosti, Obrazni lates ter meditacije in zvočne vibracije, celostno zdravljenje  (reiki, theta, refleksoterapija stopal).

OBRAZNILATES in MEDITACIJA je vadba, ki s pomočjo pritiskov na določene točke obraza, trenira obrazne mišice in s tem gladi gube ter pomljajuje obraz.  Ko začnemo na pravilen način trenirati obraz, ne brišemo samo gub ter odpravljamo posledic gravitacije (vrečke, podbradek, očesni mešički itd.), morebitnega nihanja teže; istočasno obnavljamo telo, žleze in notranje organe. Gre za globjo obnovo notranjosti in preoblikovanje zunanjosti.

DELAVNICA ZASIJ V SVOJI ŽENSKOSTI in MEDITACIJA te popelje v raziskovanje tvoje ženske energije, te uči kako se povezati s svojim telesom, ga ljubeče negovati in skrbeti zanj. Nauči te energetskih vaj za več zdravja, boljše počutje, večjo vitalnost, plodnost in sproščenost v telesu. Pomaga ti razumeti sodelovanje moškega in ženske ter ti preda nasvete za bolj izpolnjujoče partnerske odnose.

DRUŽABNI PLESI: V teh časih je lepo, da brezskrbno zaplešete na službeni zabavi, poroki ali na veselici. Tako kot večina ljudi doma in po svetu, ki se ob zvokih raznovrstne glasbe gibljejo v ritmih: swinga, hustla, foxtrota, dunajskega valčka, cha-cha-ja, angleškega valčka, sambe, tanga, rumbe, bachate, salse, merengua...

Z nasmehom na obrazu in ljubeznijo v srcu živi vsak dan čarobno. Za vas. Z vami v koraku s časom.


Zadnje vsebine