Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
12°C
JUTRI
14°C
4°C
Oceni objavo

Žabicam 9 naslovov državnih prvakov

V Novi Gorici je 21. in 22. maja potekalo odprto državno prvenstvo Slovenije v cheerleadingu in cheer plesu SLO CHEER OPEN 2016. Na tekmovanju je nastopilo preko 1.000 tekmovalcev iz več kot 25 društev, med najštevilčnejšimi pa je bilo ponovno moštvo šolskega športnega društva Log - Dragomer. Žabice so se na tekmovanju v štirih starostnih razredih (mini, otroški, mladinski, članski) in dveh tekmovalnih disciplinah (cheer ples, cheerleading) predstavile s 27 nastopi, 132 tekmovalci in 18 trenerji. Na nastope prav vseh članov smo zelo ponosni in prav vsem čestitamo za dosežene odlične rezultate.
Tekmovalci so se skupaj s svojimi trenerji in podporniki na tribunah veselili številnih pokalov in medalj, saj so poleg devetih 1. mest osvojili še osem 2. mest in tri 3. mesta. Najbolj so bile Žabice navdušene nad tistimi najžlahtnejšimi devetimi prvimi mesti, s katerimi so si prislužile naslov državnih prvakinj. Še posebej pa so bili veseli tudi vsi tisti tekmovalci, ki so si priborili pravico do nastopa na mladinskem in članskem evropskem cheer prvenstvu, ki bo 2. in 3. julija 2016 na Dunaju. Na tem zaključnem tekmovanju sezone 2015/2016 se bodo Žabice predstavile s 7 nastopi in 46 tekmovalci, spremljali pa jih bodo 4 trenerji in nekaj staršev, ki bodo zanje navijali s tribun.

Izjemnim Žabicam čestitamo za dosežene tekmovalne rezultate v letošnji sezoni in držimo pesti za prihajajoče evropsko prvenstvo. Prav z vsemi Žabicami in njihovimi starši se bomo sicer videli na pikniku v soboto, 18. 6. 2016, v OŠ Log - Dragomer in športnem parku na Logu.

 

GO FROGS!

Oglejte si tudi