Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
8°C
SOB.
25°C
7°C
Oceni objavo

ŠD Dragomer - Lukovica ob začetku sezone

ŠD Dragomer - Lukovica je 22. februarja v prostorih PGD Dragomer - Lukovica organiziralo občni zbor društva, na katerem je izvolilo novo vodstvo. Dosedanjemu predsedniku Josipu Kovačeviču in članom odborov se je namreč iztekel 4-letni mandat. Za člane izvršnega odbora so bili izvoljeni Tadej Kramar, Dejan Trivič, Nejc Kovač, Mark Winterleitner in Anže Njivar. Za predsednika društva je bil po krajši predstavitvi soglasno izvoljen Mark Winterleitner. V nadzorni odbor društva so bili izvoljeni Dane Mlakar, Matija Nik in Rok Sojer, v disciplinsko komisijo pa Janez Gaberščik, Stevo Olip in Anže Valentinčič. Člani društva smo takoj poprijeli za delo in marca začeli z zbiranjem prepotrebnih donacij in sponzorskih sredstev, saj želimo članom zagotoviti kakovostno rekreacijo po čim ugodnejši ceni. Prav tako smo v tem času že izvedli prvo delovno akcijo v športnem parku Dragomer in začeli s pripravo športnih igrišč na letošnjo sezono. 

Ena od želja društva za leto 2017 je, da na območju Občine Log - Dragomer obudi teniško šolo in otrokom iz občine in okolice omogoči teniško udejstvovanje z izkušenimi in predanimi vaditelji. V ta namen je društvo k sodelovanju povabilo Teniško šolo Bobi, ki deluje v sosednji občini Brezovica. Dozdajšnja priporočila omenjene šole nam vlivajo upanje, da je bila odločitev pravilna. Vodja teniške šole Bobi Matej Gruškovnjak je ob tej priložnosti dejal: "Teniški klub oz. šolo Bobi smo ustanovili leta 2012 v Notranjih Goricah z namenom teniškega opismenjevanja čim večje mase ljudi na območju občine Brezovica. Po skoraj petih letih delovanja lahko rečem, da moramo biti s storjenim zelo zadovoljni. Več kot 50 pokalov naših tekmovalcev na turnirjih TZS, 60 otrok, ki se trenutno uči tenisa v naši teniški šoli, rekreativna teniška liga – v njej je v letu 2016 nastopilo več kot 30 moških in 12 žensk. Zelo smo ponosni tudi na svoj novi teniški balon, ki stoji v Notranjih Goricah in je sploh edini na tem območju. S tem lahko svojim članom in otrokom ponudimo domovanje in treniranje skozi celo leto. Glede na dejstvo, da se v našo šolo tenisa vpisuje tudi vedno več otrok iz sosednjih občin (Log - Dragomer, Vrhnika) smo se začeli ozirati tudi širše. Menim, da ima Športni park Dragomer odlične infrastrukturne pogoje za tenis, ki pa prejšnja leta žal niso bili dovolj dobro izkoriščeni. V sodelovanju s ŠD Dragomer - Lukovica vidimo veliko priložnost za vse majhne in malo večje teniške nadobudneže, da se preizkusijo v teniški igri. Zato lepo vabljeni na brezplačne teniške tečaje, ki jih bomo aprila organizirali v Športnem parku Dragomer. Na tečajih se boste spoznali s trenerji in našim načinom dela. Prijave na brezplačne aprilske teniške tečaje sprejemamo na telefon 041 737 451 ali preko e-naslova info@bobi.si. Prijave zbiramo do 3. aprila. Več o nas lahko izveste na www.bobi.si."

Za vse dodatne informacije smo vam v društvu na voljo preko elektronske pošte sddragomerlukovica@gmail.com, obvestila o delovanju in vabila na delovne akcije pa lahko spremljate tudi na spletni strani društva sddl.si.

 

 

Oglejte si tudi