Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
NED.
23°C
8°C
Oceni objavo

V novembru vas vabimo

Društvo Dvig – univerza za tretje življensko obdbodje vas vabi: 
1. k sodelovanju v študijskem krožku Babice in dedki
V sodobni družini postajata vlogi babice in dedka spet vse pomembnejši, hkrati pa se v teh vlogah včasih nekateri ne znajdejo najbolje. Kaj lahko dajo stari starši svojim vnukom in kaj vnuki starim staršem? Vsako starostno obdobje ima svoje značilnosti in terja drugačno sodelovanje in različne vzgojne pristope. Na srečanjih bomo govorili o temah, ki bodo babicam in dedkom v pomoč pri sobivanju z vnuki in njihovimi starši. Vabimo vas k udeležbi v študijskem krožku Babice in dedki. Sestajali se bomo enkrat mesečno in se skupaj veselili naših nalog babic in dedkov ter se morda tudi naučili česa novega pri ustvarjanju naših odnosov z vnuki. Prijavite se lahko po telefonu 031 643 228 (Nika Gams) ali preko elektronskega naslova nika.gams@iold.si
2. k vpisu v tečaje tujih jezikov

Vabimo vas na tečaje nemščine, francoščine in španščine, imamo še dve prosti mesti v skupini za tečaj angleščine. Tečaje bodo vodile profesorice z odličnimi referencami (več na iold.si). Prijavite se lahko preko elektronskega naslova dvig@iold.si ali po telefonu 041 775 771 (Olga Drofenik) Pričakujemo vas, vljudno vabljeni!

3. v bralni krožek (BK) 
BK vas vabi na jesenska srečanja, ki bodo vsako drugo sredo ob 18.00 v sobi Društva upokojencev Dragomer - Lukovica v občinski stavbi v Dragomerju. Srečanja bodo posvečena naslednjim delom: Miha Mazzini – Otroštvo (2. novembra), Lojze Kovačič – Kristalni čas (16. novembra), Tina Batista Napotnik – Tunel (30. novembra). 

Alenka Logar Pleško

Oglejte si tudi