Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
7°C
NED.
23°C
7°C
Oceni objavo

Društvo DVIG vas aprila vabi

Pogovori z Darjo Rojec – živeti z rakom, ponedeljek, 1. aprila ob 11.00 v sobi upokojencev v Dragomerju. Srečanje bo namenjeno pogovoru in izmenjavi izkušenj članic ob spoznanju, da  je v družini ali prijateljskem okolju bolezen, ki prinaša stiske in tudi nove načine življenja. Družinski člani in prijatelji se z boleznijo lažje soočajo, če imajo dovolj priložnosti za pogovore. Sovaščanka Darja nam bo pripovedovala, kako premagovati ovire pri zdravljenju raka iz lastnih izkušenj in izkušenj mnogih bolnikov, s katerimi se srečuje v Evropi Donni. Pripovedovala bo tudi o tem, kaj lahko sami storimo za preprečevanje nastanka bolezni in o načinu življenja po zdravljenju. Informacije: 041 775 771 (Olga)

 

Od pravljice do lutke, delavnica za otroke od 4 do 8 let, ponedeljek, 8. april ob 17.30 v Toscani v Dragomerju.

Tokratno srečanje bo nekoliko drugačno. Otroci si bodo ogledali lutkovno predstavo z naslovom TIHO, TUKAJ BEREMO. Zaigrali jo bosta vzgojiteljica Nuška Kukovica in mentorica Vesna Kučan, obe imata diplomo kot pedagoginji za slovensko lutko. Sceno in lutke sta naredili sami. Otroci bodo po ogledu upodobili v sliki in besedi svoje vtise o predstavi. Vodja: Vesna Kučan. Marčevska delavnica na to temo je odpadla. Prijavite se na dvig@iold.si ali po telefonu 031 638 787 (Vesna Kučan).

 

Bralni krožek, ob sredah, 3. in 17. aprila ob 18.00 v sobi upokojencev v Dragomerju. Na prvem srečanju se bomo posvetili Moniki Žagar in njenemu delu Košček čokolade v pasji dlaki, na drugem srečanju pa Janiju Virku in njegovemu delu Brez imena. Vodja: Alenka Logar Pleško.

 

Tečaj angleščine I, vodja: Milojka Babšek. Vsako sredo ob 9.30 v pisarni v Toscani v Dragomerju.

 

Tečaj francoščine, vodja: Tatjana Merc. Vsak torek ob 9.30.

 

Konverzacija v španščini, letošnja novost so srečanja, namenjena pogovorom v španskem jeziku pod mentorstvom naravne govorke španskega jezika. Vabimo vse, ki dobro govorite špansko in želite svoje znanje ohraniti ali osvežiti. Srečanja bomo organizirali, če bodo vsaj 4 prijave. Informacije in predhodne prijave sprejemamo na dvig@iold.si ali po telefonu 041 775 771 (Olga).

 

Veselimo se druženja in učenja z vami!

 

Oglejte si tudi