Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
15°C
2°C
Oceni objavo

Društvo DVIG vabi k vpisu

Na tečaje tujih jezikov – angleščine, nemščine, francoščine in španščine:

-   začetne ali osvežitvene; za vse, ki se niste učili jezika ali pa ste se ga v šoli in bi radi znanje osvežili,

-   konverzacije; za tiste, ki dobro razumete tuji jezik, vendar ste negotovi, ko morate nastopiti kot govorec,

-   priprave na mednarodne izpite, če načrtujete študij ali delo v tujini.

Tečaje vodijo profesorice z odličnimi priporočili. Tečaji potekajo enkrat tedensko v Dragomerju. Lahko pa pridemo tudi k vam, če se prijavi sedem kandidatov iz vašega okolja.

Prijave sprejemamo po telefonu 041 775 771 (Olga Drofenik) ali  elektronski pošti olga.drofenik@iold.si.

 

V študijski krožek Babice in dedki

Pogovarjamo se o pomenu družine za zdrav otrokov razvoj, vrednotah, ki jih želimo privzgojiti otrokom, kako moramo sprejemati otrokovo vedenje, ki ni vedno v skladu z našimi pričakovanji, razvojnih značilnostih otrok v posameznih obdobjih, kako jih sprejeti in z njimi živeti, vse s ciljem ustvarjanja ljubečega okolja za razvijanje pozitivne samopodobe naših vnukov. Krožek poteka enkrat mesečno v Dragomerju. Prijave sprejemamo po telefonu  031 643 228 (Nika Gams) ali elektronski pošti nika.gams@iold.si.

 

V delavnico Od pravljice do lutke

Poteka enkrat mesečno in je namenjena predšolskim otrokom in prvošolcem. Otroci spoznavajo slovenske pravljice, upodabljajo junake iz teh pravljic kot lutke, slike ali risbe in se preizkušajo v pisanju svojih pravljic ter bogatijo besedni zaklad in govorne zmožnosti, kar pomembno vpliva na njihov intelektualni in čustveni razvoj. Prijave sprejemamo po telefonu 031 638 787 (Vesna Kučan) ali elektronski pošti vesna.kucan9@gmail.com.

 

V bralni krožek (BK)

Člani BK se srečujejo enkrat mesečno, prebirajo dela slovenskihe avtorjev, obiskujejo predstave, na literarnih ekskurzijah spoznavajo kraje, kjer so avtorji živeli ali ustvarjali in se z nekaterimi od njih pogovarjajo v živo. Prijave sprejemamo po telefonu 040 424 446 ali elektronski pošti alenka.logar@guest.arnes.si.

 

Več o naših programih najdete na spletni strani iold.si, o novostih v naši programski ponudbi pa vas bomo informirali v septembrski številki NČ.

 

Oglejte si tudi