Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
7°C
SOB.
23°C
7°C
Oceni objavo

Angleščino in nemščino se lahko učite bližje domu – v občini Log - Dragomer

Ali potrebujete znanje tujega jezika v službi? Morda na potovanju? Ali za študij v tujini? Želite na srečanjih z angleško ali nemško govorečimi tujci nastopati bolj samozavestno in sproščeno?

Če ste le na eno od vprašanj odgovorili z da, vas vabimo na 

tečaj konverzacije v angleškem jeziku.

Namenjen je vsem, ki angleščino dobro razumete, želite pa izboljšati komunikacijske sposobnosti v različnih življenjskih in delovnih okoliščinah. 40-urni tečaj bo potekal zelo intenzivno od marca 2016 naprej v majhni skupini do 7 študentov. Od vsega začetka boste govorili le angleško. Poudarek bo na praktično uporabnih vsebinah in komunikaciji.

 

Začetni tečaj nemščine

Namenjen je tistim, ki bi radi osnove nemškega jezika znali zato, da boste na potovanjih prišli, kamor hočete, dobili, kar želite, udobno prenočevali, si ogledali, kar ste načrtovali, in spoznali nove ljudi. 40-urni tečaj bo potekal od marca 2016 naprej v skupini od 8 do 10 študentov. Poudarek bo na vsebinah iz vsakdanjega življenja.

 

Nadaljevalni tečaj nemščine

Namenjen je tistim, ki ste se učili nemščine v šoli ali na tečajih pa želite to znanje obnoviti, izboljšati in se pripraviti na delo, pri katerem boste prišli v stik z nemško govorečimi poslovnimi partnerji ali pa načrtujete študij v tujini. 40-urni tečaj bo potekal intenzivno, od marca 2016 naprej, v skupini do 7 študentov.

 

Vsi trije programi so usklajeni s skupnim evropskim jezikovnim okvirjem. Tečaje bosta vodili vrhunski profesorici. Pred začetkom tečajev bosta preverili raven znanja vsakega udeleženca in ga seznanili z možnostjo pridobitve mednarodno priznanih certifikatov.

 

Cene tečajev so odvisne od števila študentov:

40-urni tečaj od 285 do 170, 60-urni od 425- do 255 evrov. 

Vabimo vas, da se prijavite in nam pišete na DVIG@iold.si ali nas pokličete na 041 775 771.

Oglejte si tudi