Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
3°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Društvo dvig vas v maju vabi

Pogovori z Darjo Rojec
Trenutno še ne vemo, ali bo srečanje z Darjo Rojec v ponedeljek, 3. maja, potekalo v Zoom učilnici ali v upokojenskem kotičku v Domu krajanov v Dragomerju. Odločitev, kako bo potekalo srečanje, prepuščamo vam, študentom. Zato vas prosimo, da se prijavite na dvig@iold.si ali pokličite 031 254 125 (Joži) in poveste, ali želite srečanje v živo ali preko zooma. Vsi, ki ste sodelovali na srečanjih v preteklosti, Darjo že poznate. Vsem, ki se nam bi radi pridružili na novo, pa kratka informacijo o tem, kdo je Darja Rojec
Ložanka Darjo Rojec je končala kemijo in se eno leto in pol izpopolnjevala na farmaciji rednega študija za študente farmacije na področju farmakologije in kozmetologije. Narejeno ima tudi 1. stopnjo aroma terapevtke pri znani aroma terapevtki Melaniji Kovač. Znanje o zeliščih si nenehno izpopolnjuje pri uglednih fito terapevtih.  V Društvu DVIG že peto leto vodi študijski krožek Pogovori z Darjo Rojec. Njena osebna izkušnja in bogato znanje nam pomagajo razumeti in blažiti stiske, hkrati pa nas tudi opozarjajo, da moramo kritično sprejemati dobronamerne, a laične nasvete o zdravljenju in zdravem načinu življenja.

Tečaj španščine
Pridružite se skupini študentov španščine, če ste se jezika učili kdaj prej vsaj 60 ur in bi radi svoje znanje nadgradili.
Tečaj poteka v živo vsak četrtek ob 19h v Domu krajanov v Dragomerju v sobi upokojencev. Tečaj vodi prof. Damjana Štifter. Če se nameravate prijaviti, ali bi radi zvedeli več, nam pišite na dvig@iold.si ali pokličite 041 775 771 (Olga).

Francoski bralni krožek Če radi poslušate oddaje v francoščini ali berete francosko literaturo, vas vabimo v bralni krožek. Člani bralnega krožka se boste dogovorili, katere knjige/reportaže želite prebirati/poslušati, ob razpravah o prebranem pa boste tudi osvežili znanje slovnice in obogatili besedni zaklad. Srečanja bodo 2-krat mesečno po dogovoru. Francoski bralni krožek vodi prof. Tatjana Merc. 
Če se nameravate prijaviti ali bi radi zvedeli več, nam pišite na nika.gams@gmail.com.

Bralni krožek
Kjer spoznavamo ustvarjalnost slovenskih avtorjev doma in v zamejstvu. Krožek poteka v Zoom učilnici vsako prvo in tretjo sredo v mesecu ob 18h. Vodi ga prof. Alenka Logar Pleško. Vabimo nove člane, da se nam pridružijo. Na naši spletni strani iold.si/študijski krožki/bralni krožki, si lahko pogledate, kaj vse smo že prebrali. 
Če se nameravate prijaviti ali bi radi zvedeli več, nam pišite na Alenka.Logar@guest.arnes.si 



Oglejte si tudi