Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

Praznični mesec v vrtcu

Log - Dragomer, december 2021 – Mesec december je prav poseben mesec, poln čarobnosti, vznemirjenja in presenečenj. V vrtcu vsako leto poskrbijo, da je v tem prazničnem mesecu še posebej veselo, igrivo in nasmejano. Tudi tokrat so novoletno vzdušje pričarali z domiselno dekoracijo iz naravnih materialov, številnimi presenečenji ter dogodki.
V mesecu decembru, najbolj prazničnem mesecu v letu, mesecu veselja, pričakovanja in mesecu čarobnosti, so v Vrtcu Log - Dragomer tako kot vsako leto za otroke pripravili številne dejavnosti, s katerimi so še polepšali čas, ki ga preživijo v vrtcu. Vzgojiteljice so s pomočjo otrok v naravno novoletno dekoracijo odele vrtec. K sodelovanju so povabili tudi starše, ki so skupaj z malčki doma naredili okraske iz naravnih materialov in z njimi okrasili drevesce pred vrtcem.

Cel mesec bodo v vrtcu potekale različne dejavnosti, ki jih bo vrtčevski kolektiv izpeljal skupaj z otroki. »Izdelovali bomo dekoracijo, krasili prostore vrtca, zadišalo bo po domačih piškotih, v okviru mehurčkov se bomo družili ob čajanki. Vzgojiteljice bodo pripovedovali zgodbe, zaživelo bo kamišibaj gledališče s pravljičarko Tomi, spoznavali bomo igre iz preteklosti, slovenske ljudske pesmi in glasbila, se gibali in plesali,« pravijo v vrtcu, kjer se že veselijo obiska kolednikov in treh dobrih mož, ki bodo otroke razveselili z drobnimi pozornostmi in igračami za oddelke. Zelo veseli so tudi, da jih bo tudi letos obdaril Ferdo iz znane trgovske verige. »Vsem staršem in občanom želimo vesele in brezskrbne praznike ter zdravo in igrivo leto, ki prihaja,« je bralcem zaželel kolektiv Vrtca Log - Dragomer.

 

V. L., foto: Vrtec Log - Dragomer

Oglejte si tudi