Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
14°C
2°C
Oceni objavo

Zahvala ob zahvalni nedelji, 5. novembra 2017

Hvala vsem, ki s svojo molitvijo in delom podpirate in sooblikujete življenje v župniji. Hvala vsem, ki v župniji opravljate različne službe: organistom, voditeljem zborov, pevcem, bralcem Božje besede, pritrkovalcem, mežnarjem in ministrantom.

 

Vsem, ki čistite in krasite cerkev na Brezovici, v Vnanjih Goricah, kapelo in cerkev na Logu, cerkev v Dragomeru. Vsem, ki skrbite za čistočo in urejenost Marijinega doma in župnišča. Vsem ključarjem, članom župnijskega pastoralnega sveta, gospodarskega sveta, Karitas, voditeljem skavtov.

 

Hvala katehistinjam, ki vsak teden posredujete zaklad vere in darujete del svojega življenja za mlade rodove. Pa tudi vsem, ki z molitvijo ali z materialnimi darovi podpirate župnijo.

 

Hvala vsem starejšim in bolnim, ki z molitvijo in darovanjem trpljenja prosite za blagoslov. Hvala vsem, ki s prostovoljnim delom darujete svoj čas in moči za župnijo.

  

 Lep pozdrav, Jožef Poje žpk.

Priložene slike so iz cerkve Svete Trojice na Gulču. Ob tem izrekamo zahvalo tudi družini Andreje in Jankota Marinko za čudovito zahvalno okrasitev, Marti za kruh in Marjanu za vino...

 

Oglejte si tudi