Logo MojaObčina.si

Log - Dragomer

DANES
31°C
18°C
JUTRI
34°C
18°C

Mala gibalna malica: 10 minut je bolje kot nič


Svetovni dan zdravja je enkrat na leto, za svoje telo in um pa moramo skrbeti skozi celo leto, tudi na delovnem mestu. In deset minut vadbe je vedno bolje kot nič.


Društvo Šola zdravja in Stičišče Središče (Zavod Nefiks) vabita na dvotedensko akcijo telovadbe na delovnem mestu MALA GIBALNA MALICA


Vabljeni, da se vsak delovni dan udeležite 10 minutne telovadbe ob uri, ki najbolj ustreza vam in vašemu delovniku, ob 10.00, 11.00 ali ob 12.00. S telovadbo smo pričeli ta ponedeljek, 12. aprila, ko se nam je pridružilo 80 udeležencev, v torek pa smo dosegli že 100 udeležencev.


Vadbo izvajajo diplomirani kineziologi (Simon Jurmić, Matic Habuš in David Mlakar), ki so vadbo prilagodili tistim, ki večino svojega delovnega časa presedijo.


➤ Telovadba bo potekala vsak delovnik od 12. do 23. aprila preko zooma.

➤ Pridružite se nam lahko ob 10.00, 11.00 ali ob 12.00.

ZOOM povezavaPoskrbimo za svoje zdravje!


***

Društvo Šola zdravja združuje člane iz celotne Slovenije, jutranjo telovadbo trenutno izvajajo v 230 skupinah v 86 občinah. V obdobju omejevanja druženja so se hitro prilagodili in svojim članom ponudili jutranjo telovadbo 1000 gibov preko ZOOM-a, preko lokalnih TV postaj in preko YouTuba. Aktivnosti Društva Šola zdravja financirajo Mestna občina Ljubljana, Ministrstvo za zdravje in MDDSZ.


Stičišče Središčeregionalno stičišče osrednjeslovenske regije, podpira društva, zasebne zavode in druge nevladne organizacije iz različnih vsebinskih področij delovanja. V vsaki občini želijo vzpostaviti trajno obliko dialoga med nevladnimi organizacijami in odločevalci. Občinam nudijo pomoč pri delu z nevladnimi organizacijami in sodelovanje pri izpeljavi participativnega proračuna. Aktivnosti Stičišča Središče financira MJU iz Sklada za NVO.


Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi