Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
3°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Spoštovane občanke in spoštovani občani

Ob tem, ko prebirate te vrstice mojega pisanja, je že znano, kdo je naša predsednica ali predsednik, kar pomeni, da so ene od volitev že za nami, vendar to za letos še ni vse … Pred nekaj tedni smo zelo uspešno in v konstruktivnem vzdušju zaključili zadnjo sejo občinskega sveta naše občine. Naše zadnje druženje v tem mandatu je bilo vsebinsko pestro, saj smo sprejeli vrsto sklepov, ki nas vodijo v smer, ki smo si jo skupaj izbrali. Soglasno je bil sprejet proračun za prihodnje leto kot tudi letni programi, ki omogočajo financiranje športnih, kulturnih in drugih programov, ki se odražajo v dobrem delu društev in posameznikov. Prihodnje leto boste lahko še v večji meri sodelovali pri proračunski porabi, saj bomo kmalu v začetku leta že začeli s postopki uvajanja tako imenovanega participativnega proračuna. Naj se vam ob tem v imenu sodelavk in sodelavcev in v imenu občinskih svetnic in svetnikov zahvalim, da ste nam pomagali sooblikovati boljšo skupnost, ki pa še daleč ni taka, kot si jo zaslužimo. Veseli nas dejstvo, da z razumevanjem gledate na dejstvo, da vselej ni mogoče izpolniti vseh želja in potreb in nam tudi na tak način pomagate ustvarjati dobre pogoje za delo.
Kot vse kaže, se bomo družili vsaj še en mandat in verjemite mi, da z veseljem, ponosom in veliko mero odgovornosti sprejemamo to poslanstvo, saj verjamemo, da hočemo in zmoremo biti še boljši.
Ob tej priložnosti bi rad poudaril, da si z ekipo sodelavk in sodelavcev za največji uspeh štejemo to, da smo skupaj ustvarili prijateljsko strokovni kolektiv, ki mu ni para. Za ta dosežek gre zahvala prav vsakemu posamezniku oziroma posameznici, saj delujete dobronamerno in povezovalno. Hvala.
Spoštovane občanke in spoštovani občani, naj vas ob zaključku tokratnega nagovora toplo in prijazno opomnim, da so pred nami lokalne volitve, ko je resnično v vaših rokah odločanje, kdo vas bo prihodnja štiri leta zastopal v občinskem svetu. Kot v veliko drugih občin kot kaže pri nas drugega kroga lokalnih volitev ne bo, zato si vzemite čas in se z dobro voljo odpravite na volišča in odločajte po svoji vesti in prepričanju. Vesel bom, ko bom videl, da smo tudi po volilni udeležbi v slovenskem vrhu.

Želim vam vse dobro.

Miran Stanovnik, vaš župan

 

Oglejte si tudi