Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
10°C
4°C
Oceni objavo

Srečanje članic GZ Vrhnika v PGD Log

V petek, 9. 12., smo v prostorih PGD Log in v okviru organizacije GZ Vrhnika, imele srečanje gasilke iz prostovoljnih okoliških gasilskih društev. Pričakal nas je topel sprejem in program. Najprej so nas pozdravili: predsednik PGD Log, tov. Andrej Gubič, predsednik GZ Vrhnika, tov. Vinko Keršmanc, župan občine Log Dragomer, g. Miran Stanovnik ter Andreja Lenarčič, predsednica Komisije za članice GZ Vrhnika. Sledila je predstavitev tov. Jureta Jamnika, poklicnega gasilca, zaposlenega v Gasilski brigadi Ljubljana. Na zelo zanimiv način nam je prikazal svojo službo oziroma poslanstvo. Vmes je za  smeh s svojim nastopom poskrbel tudi g. Avramovič, komedijant in hkrati tudi član društva PGD Log.

Nato pa je sledil glavni gost večera, znani župnik Martin Golob skupaj s profesorico, družinsko in zakonsko terapevtko in psihologinjo, Tanjo Repič Slavič. Na zelo zanimiv, sproščen in humoren način sta nam ubesedila nekaj zgodb iz današnjega življenja, ki je nemalokrat zelo pestro in zapleteno.

Nadaljevalo se je sproščeno druženje članic GZ Vrhnika. Večer je bil res prijeten in zanimiv.

Iskrena hvala vsem organizatorjem, GZ Vrhnika in Andreji Lenarčič, predsednici Komisije za članice GZ Vrhnika ter celotni ekipi PDG Log, da smo lahko srečanje izpeljali v njihovem društvu. Vse pohvale.

                                                                                                             

Za PGD DG LB zapisala: Barbara Friškovec

Oglejte si tudi